• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliveira: Η 5η θέση ήταν σαν νίκη
Μετά τον τραυματισμό
Νέα 19/04/2023 - 17:20

Ο Miguel Oliveira τραυματίστηκε στον αγώνα της Κυριακής, στο Grand Prix της πατρίδας του, με αποτέλεσμα να χάσει το Grand Prix της Αργεντινής, που ακολουθούσε το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο αναβάτης της RNF επέστρεψε στην Circuit of the Americas και κατάφερε να κερδίσει βαθμούς τόσο στον αγώνα Sprint όσο και στον αγώνα της Κυριακής.

Μετά την 8η θέση το Σάββατο, ο Oliveira πήρε την καρό σημαία λίγο περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον εργοστασιακό αναβάτη της Aprilia, Maverick Vinales την Κυριακή στην πέμπτη θέση.

Σχολιάζοντας τον αγώνα του την περασμένη Κυριακή, ο Oliveira είπε: "Δεν ήταν πολύ κακός. Ήταν μια δύσκολη μέρα γιατί ήταν τόσο εύκολο να πέσεις που ήμουν πολύ χαρούμενος που απλώς παρέμεινα στη μοτοσυκλέτα και ήμουν πραγματικά ανταγωνιστικός".

"Ήταν πραγματικά μια μικρή νίκη αφού επέστρεψα από τραυματισμό και σε μια πίστα που πραγματικά δεν μου αρέσει. Το να τερματίσω πέμπτος είναι ένα καλό αποτέλεσμα".

Ο Oliveira λέει ότι ζορίστηκε με τον τραυματισμό του, αλλά στην πραγματικότητα δεν του έκανε τόσο μεγάλη διαφορά καθώς ολόκληρο το σώμα του πονούσε μετά από ένα σωματικά απαιτητικό Σαββατοκύριακο στην COTA.

"Ο τραυματισμός ήταν εκεί, αλλά για να είμαι ειλικρινής είχα τόσο πολύ πόνο σε όλο το σώμα που ήταν απλώς άλλος ένας", είπε.

Επόμενο άρθρο »

Εργασίες για πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στο Phillip Island

« Προηγούμενο άρθρο

30 εκατοστά εκτός γραμμής ήταν ο Βagnaia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα