• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Μπορούσαμε να πάμε για νίκη
Λόγω της συντήρησης των ελαστικών
Νέα 18/04/2023 - 14:54

Ο Jack Miller έκανε καλό ξεκίνημα από τη 10η θέση στο grid στο Grand Prix των Η.Π.Α. την Κυριακής και έφτασε στην τρίτη θέση στον πρώτο γύρο πίσω από τον Francesco Bagnaia και τον Alex Rins.

Δύστυχως για τον Αυστραλό η συνέχεια δεν ήταν τόσο ρόδινη, καθώς έπεσε στην 7η στροφή στον έβδομο γύρο, αλλά πιστεύει ότι ο τρόπος που η ΚΤΜ καταφέρνει να μην φθείρει τα ελαστικά θα τον είχε βάλει σε διαμάχη για τη νίκη αργότερα στον αγώνα.

"Ειλικρινά ένιωσα ότι η νίκη υπήρχε σαν σενάριο σήμερα, γιατί ο τρόπος με τον οποίο αυτό το πράγμα κρατάει το πίσω ελαστικό… τα άλλα παιδιά, ειδικά στις ανοικτές δεξιές στροφές (16/17/18), απομακρύνονταν από εμένα στην αρχή του αγώνα", είπε. "Ανοιγόκλειναν το γκάζι και πίεζαν πολύ το πίσω μέρος, ενώ εγώ ήμουν συντηρητικός, κρατούσα λίγο ανοικτό το γκάζι και είχα πιο σφιχτή γραμμή και περίμενα μέχρι το τέλος για να ανοίξω το γκάζι στην επόμενη στροφή".

"Εκεί μου κάνανε μια διαφορά λίγο στην αρχή και μπορούσα να το δω. Τότε, μετά από πέντε γύρους, το σύστημά τους δεν λειτουργούσε πια και άρχισα να κερδίζω ξανά σε αυτόν τον τομέα. Έτσι, ένιωσα πραγματικά ότι είχαμε μια καλή ευκαιρία. Όλοι θα πούμε αυτό όταν είμαστε ξαπλωμένοι στην αμμοπαγίδα μετά από αρκετούς γύρους, έτσι δεν είναι;".

Εξηγώντας γιατί έπεσε, ο Miller είπε: "H μοτοσυκλέτα δούλευε πραγματικά αξιοπρεπώς. Ο ένας τομέας της πίστας στον οποίο ένιωθα άνετα ήταν ο δεύτερος τομέας, ήμουν σε θέση να πάω γρήγορα σε κάθε γύρο εκεί και ήμουν κάπως "βολεμένος", απλώς άλλαξα την χαρτογράφηση δύο γύρους πριν, ένιωσα αρκετά άνετα, ένιωθα ότι έκλεινα τη διαφορά, τα λάστιχα έφταναν σε εκείνο το σημείο που χρειαζόντουσαν συντήρηση".


"Σε εκείνη τη στροφή, το είδα στα δεδομένα, ήρθα λίγο πιο σφικτά από την 6η και καθώς άλλαζα κατεύθυνση σταμάτησα την αλλαγή καταύθυνσης επειδή ερχόμουν λίγο εκτός γραμμής και αυτό φόρτισε το πίσω μέρος και όταν απόφορτίστηκε το πίσω πίεσε λίγο ακόμα στο μπροστινό. Λοιπόν, αυτό θα μπορούσε να έχει να κάνει με αυτό. Είναι πραγματικά ελάχιστον (a bee's dick) αλλά αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται εδώ (για να πάει κάτι στραβά)".

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Austin - Σαββατοκύριακο με προκλήσεις και πολλά ρεκόρ για τα ελαστικά της Michelin

« Προηγούμενο άρθρο

Marini: Ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA