• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Πρέπει να κάνουμε πολλά βήματα
Είναι δύσκολο να αποδεχτείς τη διαφορά με τις Ducati
Νέα 17/04/2023 - 19:41

Ο Fabio Quartararo κληρονόμησε τη δεύτερη θέση στον αγώνα της Κυριακής στο Circuit of the Americas, όταν ο επικεφαλής του αγώνα, Francesco Bagnaia, έχασε το μπροστινό και έπεσε.

Για τους πρώτους 12 γύρους του αγώνα, ο Quartararo κρατούσε πίσω του τον αναβάτη της VR46, Luca Marini, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να σταματήσει τον Ιταλό από το να τον προσπεράσει στην πίσω ευθεία στον 13ο γύρο.

Ο Quartararo έπρεπε να συμβιβαστεί με την τρίτη θέση, το πρώτο του βάθρο σε μια δύσκολη μέχρι στιγμής σεζόν του 2023, σε μια Yamaha που δυσκολεύεται στην επιτάχυνση.

Αν και η Yamaha φαινομενικά σημείωσε υψηλές τελικές ταχύτητες με τον κινητήρα της τον χειμώνα, ο Quartararo λέει ότι είναι δύσκολο να "είσαι ήρεμος" όταν αντιμετωπίζεις την Ducati στην ευθεία.

"Μακρύς, σκληρός αγώνας", είπε ο Quartararo αφού πήρε την καρό σημαία στην τρίτη θέση. "Γνωρίζουμε ότι το πρόβλημά μας είναι ειδικά στην ισχύ, στην επιτάχυνση, με τις σούζες"

"Έχουμε λοιπόν πολλά προβλήματα και νομίζω ότι σε αυτή την πίστα – στροφή 11, στροφή 1, στροφή 20 – υπάρχουν πολλές περιοχές όπου μπορεί να σηκωθεί ο μπροστινός τροχός".

"Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα σε αυτόν τον τομέα. Είναι δύσκολο να το αποδεχτείς, αλλά πάνω απ' όλα είναι δύσκολο να είσαι ήρεμος στις ευθείες όταν βλέπεις να έρχεται ένας πύραυλος. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, ήμουν αρκετά ήρεμος και αυτό είναι καλό".

Το πρώτο βάθρο του Quartararo της σεζόν στο Circuit of the Americas ήρθε μετά από μια πτώση στον αγώνα Sprint του Σαββάτου, με τον Γάλλο τώρα να απέχει 30 βαθμούς από το προβάδισμα του πρωταθλήματος.

Διαμαρτυρόμενος μετά το Σάββατο ότι η Yamaha δεν έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στα τέσσερα χρόνια που είναι στην εταιρεία και ότι θα ήταν απαραίτητη μια ριζική αναθεώρηση για το 2024, ο Quartararo λέει ότι το αποτέλεσμα του στην Αμερική του δίνει τουλάχιστον κάποια «αυτοπεποίθηση».

"Νιώθω χαρούμενος, ειδικά για την ομάδα", πρόσθεσε. "Πιστεύω ότι θα μας δώσει ένα έξτρα κίνητρο, πολλή αυτοπεποίθηση πριν πάμε στη Jerez".

"Λοιπόν, ναι, αισθάνομαι χαρούμενος και ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά σύντομα. Είναι μια μεγάλη τόνωση της αυτοπεποίθησής μου, και της ομάδας γύρω μας. Μπορεί να δυσκολευόμαστε, αλλά τουλάχιστον το να έχουμε λίγη ευτυχία στην ομάδα θα είναι υπέροχο μετά τους πανηγυρισμούς".

Επόμενο άρθρο »

Marini: Ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο

« Προηγούμενο άρθρο

Οι αναβάτες εξηγούν τις πτώσεις τους στη Circuit of The Americas

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA