• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Πίεζα στο όριο πριν πέσει ο Bagnaia
Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη
Νέα 17/04/2023 - 13:32

Ο Alex Rins λέει ότι ήταν στο όριο προσπαθώντας να ακολουθήσει τον Francesco Bagnaia στο Grand Prix του Austin, λίγο πριν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2022 χάσει το μπροστινό και πέσει.

Στον μόλις τρίτο του αγώνα MotoGP για την LCR Honda, ο Rins απέδειξε ότι και πάλι ότι είναι ένας σκληρός αντίπαλος σε μια καλή του μέρα, όταν βρίσκεται μπροστά σε ένα Grand Prix.

Tόσο ο Valentino Rossi όσο και ο Marc Marquez έχουν ηττηθεί και οι δύο από τον Rins σε 1v1 στο παρελθόν (C.O.T.A. 2019 και Silverstone 2019 αντίστοιχα), και παρόλο που ο Bagnaia κέρδισε τον αγώνα Sprint, ανοίγοντας τη διαφορά με τον Rins μετά τους πρώτους γύρους, η πίεση που άσκησε ο Ισπανός στον αγώνα της Κυριακής ήταν εντυπωσιακή.


"Είμαι τόσο χαρούμενος για αυτή τη νίκη αλλά και για το Σαββατοκύριακο", δήλωσε ο Rins. "Είχαμε ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο από την Παρασκευή, όταν μπήκαμε κατευθείαν στις ΚΑΤ2".

"Εκεί (στις ΚΑΤ2) πήραμε τη δεύτερη θέση, τερματίσαμε δεύτεροι στον αγώνα Sprint και τώρα πήραμε τη νίκη. Ειλικρινά, ο Pecco είχε πολύ δυνατό ρυθμό και δυσκολευόμουν λίγο στον τρίτο και τον τέταρτο τομέα και στον τομέα 1 και 2 πίεζα λίγο περισσότερο στο όριο στα σικέιν για να μην ανοίξει η διαφορά".


"Μετά από την πτώση του είδα τον εαυτό μου στο μπροστινό μέρος και έχασα λίγο τη συγκέντρωση και για έναν γύρο αυτά τα δύο παιδιά [Marini και Quartararo] μείωσαν τη διαφορά", πρόσθεσε ο Rins. "Αλλά μετά προσπάθησα να μην κάνω λάθη και να οδηγήσω μόνος μου όπως ξέρω".


Η νίκη του Rins στην COTA τον κάνει τον δεύτερο αναβάτη MotoGP μετά τον Marquez που έχει κερδίσει περισσότερες από μία φορές στην τεξανή πίστα.

Επόμενο άρθρο »

Οι αναβάτες εξηγούν τις πτώσεις τους στη Circuit of The Americas

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: 100% δεν ήταν δικό μου λάθος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA