• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Circuit of The Americas: Moto2 Αγώνας
Ο Acosta κράτησε πίσω τον Arbolino
Νέα 16/04/2023 - 22:41

Μάχη μέχρι το τέλος είχαμε στην Moto2, ανάμεσα στους Tony Arbolino και Pedro Acosta, με τον Ισπανό της ΚΤΜ να καταφέρνει να πάρει τη δεύτερη νίκη του για το 2023.

Ο Acosta έστριψε πρώτος, αλλά με μια τολμηρή κίνηση στη δεύτερη στροφή, ο Alonso Lopez πέρασε μπροστά. Ο Ισπανός του Aki Ajo ξαναπέρασε μπροστά, αλλά έχασε 3 θέσει αργότερα, όταν στα φρένα της 12ης στροφής, μπήκε καταλάθος νεκρά στη μοτοσυκλέτα του και βρέθηκε στην τέταρτη θέση , πίσω από τους Lopez, Arbolino και Aron Canet.

Ανακάμπτωντας από αυτό, ο Αcosta ανέβηκε στην δεύτερη θέση και μαζί με τον Arbolino, που ήταν πρώτος, ξέφυγαν από τους υπόλοιπους. 

Ο Ισπανός περίμενε υπομονετικά πίσω από τον Arbolino, πλησιάζοντάς τον πολλές φορές στα φρένα της 12ης στροφής, μέχρι που έκανε την κίνησή του σε εκείνη τη στροφή στον τελευταίο γύρο και από εκεί και πέρα οδήγησε τον αγώνα μέχρι το τέλος, περιορίζοντας τον Arbolino στη 2η θέση. 

Πιο πίσω, ο Bo Bendsneyder εκμεταλλεύτηκε τις μάχες των Jeremy Alcoba, Aron Canet, FIlip Salac και Fermin Aldeguer, καθώς και τον πολύ καλό ρυθμό του στο δεύτερο μισό, για να αρπάξει την τελευταία θέση του βάθρου στην τελευταία στροφή. Ήταν ρο παρθενικό βάθρο του Ολλαδού στη Moto2, το οποίο αφιέρωσε τον πρόσφατα αποθανόντα παππού του. 


Ακολούθησε το δίδυμο της Speed ​​Up, Fermin Aldeguer και Alonso Lopez (με τον Lopez να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο φρενάρισμα), ενώ ο Aron Canet περιορίστηκε στην 8η θέση. Την πρώτη δεκάδα έκλεισαν οι Celestino Vietti και Manuel Gonzalez. 

O Jake Dizon θα ξεκινούσε από την 6η θέση, όμως είχε μια πτώση στο γύρο προθέρμανσης και εγκατέλειψε τον αγώνα. 

Επόμενο άρθρο »

Circuit of The Americas: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Circuit of The Americas: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA