• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Circuit of The Americas: Moto3 KAT
Pole Position για τον Jaume Masia
Νέα 15/04/2023 - 22:59

Ο Jaume Masia κατάφερε να πάρει την 3η Pole Position του 2023 για τη Moto3 στην πίστα του Austin. Ο Ayumu Sasaki είχε κόκκινους δείκτες στα ενδιάμεσα σημεία χρονομέτρηση καθόλη τη διάρκεια των ΚΑΤ2, αλλά έχασε την pole για 0,101 δευτερόλεπτα και θα παραταχθεί στη μέση της πρώτης σειράς με τον Ivan Ortola να ολοκληρώνει την πρώτη 3άδα.

Όπως πάντα, ήταν μια σκληρή μάχη στις ΚΑΤ1, καθώς οι αναβάτες της Moto3 πάλεψαν για τα χρυσά εισητήρια της πρόκρισης για τις ΚΑΤ2. Ο Xavier Artigas μπήκε από νωρίς στην πρώτη θέση και κατάφερε να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος. Μια σειρά από γρήγορους γύρους στο τέλος των ΚΑΤ1 καθόρισε τους υπόλοιπους προκριθέντες, με τους Syarifuddin Azman, David Salvador και Ryusei Yamanaka να προχωρούν στις ΚΑΤ2.

Στις ΚΑΤ2, ο Masia έθεσε το πρώτο σημείο αναφοράς, με τους Ortola και Sasaki να ακολουθούν από κοντά. Ο Kaito Toba είχε ένα highside καθώς οι αναβάτες άρχισαν να επιστρέφουν στα pits πριν από τη δεύτερη έξοδό τους, ενώ ο ομόσταυλός του, Ricardo Rossi αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα.


Τρία λεπτά της συνεδρίας παρέμειναν και ο Sasaki έκανε μόνος του γύρους και παντού στις ενδιάμεσες χρονομετρήσεις ήταν ταχύτερος του Masia. Στο τελευταίο κομμάτι της πίστας όμως,  ο Ιάπωνας έχασε χρόνο, μπαίνοντας τελικά στη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Ortola. 


Ο Diogo Moreira πάλεψε σκληρά καθ' όλη τη διάρκεια των ΚΑΤ2, αλλά με έναν αδύναμο γύρο στο τέλος του δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη 3άδα, μένοντας στην 4η θέση, ενώ δίπλα του θα έχει τους Daniel Holgado και Stefano Nepa. 


Στην τρίτη σειρά θα είναι οι Ryusei Yamanaka, Matteo Bertelle και Xavier Artigas.

Επόμενο άρθρο »

Circuit of The Americas: Moto2 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Η BMW Motorrad στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής EWC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα