• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas de Rio Hondo: Moto2 Αγώνας
Νίκη του Arbolino, εκπληκτική απόδοση από τον Sergio Garcia
Νέα 02/04/2023 - 20:05

Ο Tony Arbolino πήρε τη νίκη στο βρεγμένο και συντομευμένο αργεντίνικο Grand Prix (14 γύροι, αφού δόθηκε η δυνατότητα στους αναβάτες να βγουν για περισσότερους γύρους παρατήρησης στην πίστα), μπροστά από τους Alonso Lopez και Jake Dixon.

Τα φώτα έσβησαν και ήταν ένα δυνατό ξεκίνημα για τον Aron Canet, που έστριψε πρώτος, μπροστά από τον Jake Dixon. Οι αναβάτες της Moto2 μπήκαν στην τρίτη στροφή και μια βουτιά του Dixon στην εσωτερική τον είδε να παίρνει το προβάδισμα.

Καθώς ο Chantra είχε μια μεγάλη στιγμή που τον είδε να χάνει πολλές θέσεις, ο Arbolino ήταν εν κινήσει ανεβαίνοντας στις θέσεις του βάθρου στο τέλος του πρώτου γύρου. Ο Lopez, μετά από μια πολύ κακή εκκίνηση, κατάφερε να ανακάμψει και να βρεθεί στη δεύτερη θέση.

Στα μισά του δεύτερου γύρου ο Canet δέχτηκε διπλή ποινή μεγάλου γύρου για πρόωρη εκκίνηση, αλλά την εξέτισε υποδειγματικά, χάνοντας όσο λιγότερο χρόνο γίνεται και, αφού πέρασε τον Darryn Binder, βρισκόταν στην 4η θέση. 


Μπροστά, ο Lopez προηγούταν με τους Dixon και Arbolino να ακολουθούν από κοντά. Ο Ιταλός της Elf Marc VDS κατάφερε να περάσει τον Dixon και προσπάθησε να κλείσει τη διαφορά των 0,7 με τον Lopez.


Οκτώ γύροι απέμεναν και οι 3 πρώτοι είχαν ανοίξει τη διαφορά, ενώ ο Lopez δυσκολευόταν στα φρένα στην πέμπτη στροφή, λίγο περισσότερο σε κάθε γύρο μέχρι που ο αναβάτης της SpeedUp άνοιξε πολύ τη γραμμή του, με τον Arbolino να παίρνει το προβάδισμα. 


Στον τελευταίο γύρο ο Arbolino είχε καταφέρει να ανοίξει λίγο τη διαφορά και έφτασε πρώτος στην καρό σημαία, για να πάρει την τέταρτη νίκη της καριέρας του στη Moto2, με τους Lopez και Dixon να συμπληρώνουν το βάθρο.


Ο Canet πήρε μια μοναχική τέταρτη θέση, ενώ ο ομόσταυλός του, Sergio Garcia ξεκίνησε από την 28η θέση και έπρεπε να εκτίσει ποινή μεγάλου γύρου. Όμως ο Ισπανός rookie είχε έναν απίστευτο ρυθμό και κατάφερε να φτάσει μέχρι την πέμπτη θέση, δείχνοντας πολύ δυνατός σε μια πίστα που είχε κερδίσει πέρυσι στη Moto3.


Έκτος ήταν ο Darryn Binder, μπροστά από τον ιπτάμενο Τσέχο, Filip Salac, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Somkiat Chantra, Albert Arenas και Sam Lowes.


O νικητής του Portimao, Pedro Acosta, είχε έναν δύσκολο αγώνα σε αυτές τις συνθήκες και τερμάτισε στη 12η θέση. 

Επόμενο άρθρο »

Termas de Rio Hondo: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Termas de Rio Hondo: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA