• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas de Rio Hondo: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Bezzecchi στο βρεγμένο
Νέα 02/04/2023 - 16:36

Ήταν μια καλή αρχή για την Κυριακή στο Gran Premio Michelin de la República Argentina για τον Marco Bezzecchi, καθώς βρέθηκε στην κορυφή των φύλλων χρόνου κατά τη διάρκεια ενός βρεγμένου ζεστάματος με 1:45.354. Ο  Luca Marini έκανε το 1-2 για την Mooney VR46, καθώς ο Ιταλός ήταν 0,409 δευτερόλεπτα πίσω από τον χρόνο του ομόσταυλού του. Δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο Jack Miller ήταν γρήγορος σε αυτές τις συνθήκες, με τον Αυστραλό να καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

Με το Grand Prix της Αργεντινής προ των πυλών, οι αναβάτες των MotoGP βγήκαν στην πίστα του Termas de Rio Hondo για να τελειοποιήσουν τις ρυθμίσεις τους σε αυτές τις συνθήκες. 
Ο Fabio Di Giannantonio έφτασε στην 4η θέση, με μόλις λίγα λεπτά να απομένουν, ενώ ο  Franco Morbidelli είχε επίσης καλό ρυθμό καθ' όλη τη διάρκεια του ζεστάματος και ολοκλήρωσε την πεντάδα.

Ο Takaaki Nakagami ήταν η κορυφαία Honda στην έκτη θέση, με τον επικεφαλής της βαθμολογίας, Francesco Bagnaia, να ζορίζεται περισσότερο σε αυτές τις συνθήκες, καθώς ήταν 1.265 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή, στην έβδομη θέση. Όγδοος ήταν ο Augusto Fernandez, σε μια πολύ καλή απόδοση για τον rookie, ενώ ο Fabio Quartararo φαινόταν δυνατός στα αρχικά στάδια, αλλά τελικά ολοκλήρωσε το ζέσταμα 1.369 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή, στην 9η θέση.

Τη δεκάδα ολοκλήρωσε ο Raul Fernandez.

Επόμενο άρθρο »

Termas de Rio Hondo: Moto3 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει το σημερινό αγώνα ο Joan Mir

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA