• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas de Rio Hondo: MotoGP ΕΔ1
O Viñales οδηγεί το 1-2 της Aprilia
Νέα 31/03/2023 - 18:04

Το Gran Premio Michelin de la República Argentina ξεκίνησε τέλεια για την Aprilia Racing καθώς οι Maverick Viñales και Aleix Espargaro κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στις ΕΔ1 των MotoGP, με τον πρώτο να σημειώνει 1:39.207 για να ξεπεράσει τον δεύτερο κατά 0,284 δευτερόλεπτα. Ο Jorge Martin ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα.

Με τη βροχή να απειλεί να είναι μια συνεχής απειλή στο Termas de Rio Hondo, τα τελευταία 10 λεπτά των ΕΔ1 ήταν ταραχώδη καθώς οι αναβάτες κυνηγούσαν αυτή την πολύ σημαντική θέση στην πρώτη δεκάδα. Μια επίθεση του Takaaki Nakagami έβαλε τον Ιάπωνα αναβάτη στην 4η θέση (ενώ στα προηγούμενα στάδια είχε φτάσει και στην κορυφή), με τον Alex Marquez να κλείνει την πεντάδα.


Ο Johann Zarco ήταν έκτος, μπροστά από τον Luca Marini, ενώ αυτή τη φορά ήταν ο Franco Morbidelli που ήταν η κορυφαία Yamaha, στην 8η θέση. Πίσω του τερμάτισε ο Marco Bezzecchi, ενώ ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Francesco Bagnaia, έκλεισε την δεκάδα.


Ο Fabio Quartarar ήταν 0,9 δευτερόλεπτα μακριά από το χρόνο του παλιού του ομόσταυλου, Viñales, αλλά πίσω στη 15η θέση. Υπήρξε μια πτώση κατά τη διάρκεια των ΕΔ1, καθώς ο Alex Rins έχασε το μπροστινό της RC213V του στην πρώτη στροφή, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό. 

Επόμενο άρθρο »

Termas de Rio Hondo: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Termas de Rio Hondo: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA