• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas de Rio Hondo: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Ayumu Sasaki σε μικτές συνθήκες
Νέα 31/03/2023 - 17:00

Ο Ayumu Sasaki πέταξε στην κορυφή των φύλλων χρόνου στις ΕΔ1 του Gran Premio Michelin de la República Argentina, καθώς οι αναβάτες της Moto3 βγήκαν στην πίστα στο Termas de Rio Hondo. Καθορίζοντας το ρυθμό με 1:49.804, ο Sasaki προηγείται με 0,009 δευτερόλεπτα, μπροστά από τις 2 Leopard Honda των Jaume Masia και Tatsuki Suzuki.

Tα σύννεφα της βροχής μαζεύονταν, καθώς οι αναβάτες της Moto3 βγήκαν στην πίστα για να ξεκινήσουν τη δράση του Grand Prix της Αργεντινής. Ο Diogo Moreira έχασε το μπροστινό στην πρώτη στροφή, με μόλις πέντε λεπτά να έχουν ολοκληρωθεί. Σε ό,τι πιο κοντινό έχει σε αγώνα εντός έδρας, ο Moreira ανέβηκε ξανά στη μοτοσυκλέτα και επέστρεψε στην πίστα με 10 λεπτά να απομένουν, κάνοντας τον 12ο ταχύτερο χρόνο.

Οι πρώτες αναφορές για βροχή ήρθαν με είκοσι λεπτά να απομένουν. Ο νικητής του Πορτογαλικού Grand Prix, Daniel Holgado, πρωτοστάτησε καθώς οι χρόνοι συνέχιζαν να πέφτουν, αλλά τελικά υποχώρησε στην 4η θέση. Η βροχή άρχισε να δυναμώνει με μόλις δέκα λεπτά απομένουν, και σταδιακά χειροτέρευε μέχρι που οι αναβάτες δεν ήταν πλέον σε θέση να βελτιώσουν τους χρόνους τους στα τελευταία λεπτά των ΕΔ1 και εν τέλει όλοι επέστρεψαν στα pits πριν το πέσιμο της καρό σημαίας. 


Πίσω από τους προαναφερθέντες αναβάτες, στην 5η θέση ήταν ο Romani Fenati, στην επιστροφή του Ιταλού και πάλι στη Moto3. Έκτος ήταν ο Xavier Artigas, μπροστά από τον Kaito Toba. Την δεκάδα σε αυτές τις μικτές συνθήκες έκλεισαν οι Matteo Bertelle, Deniz Oncu και Scott Ogden.

Επόμενο άρθρο »

Termas de Rio Hondo: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Στο εφετείο η ποινή του Marc Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA