• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Binder: Κάναμε κάποια βήματα
Αλλά δεν είμαστε εκεί που θέλουμε
Νέα 14/03/2023 - 14:48

Αν και μπήκε στην πρώτη δεκάδα τη δεύτερη μέρα του τεστ του Portimao, ο Brad Binder ήθελε περισσότερα πριν από την έναρξη της σεζόν.

Η KTM κατάφερε να βρει περισσότερο ρυθμό την τελευταία μέρα των δοκιμών, αυτό ήταν ξεκάθαρο, αλλά με τη Ducati να συνεχίζει να κυριαρχεί, η καλύτερη προσπάθεια του Binder ήταν αρκετή μόνο για την 9η θέση.

Ωστόσο, ο Binder ένιωσε ότι έγινε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός μετά το Σάββατο, που άφησε τον Νοτιοαφρικανό σχετικά απογοητευμένο.

"Κάναμε ένα καλό βήμα προς τα εμπρός [την Κυριακή]", είπε ο Binder στο MotoGP.com. "Έπρεπε να ξανασκεφτούμε τα πράγματα [το βράδυ του Σαββάτου] εξαιτίας αυτού που κάναμε, δεν ήμουν ευχαριστημένος. Η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά για να με κάνει να νιώσω πιο άνετα, οπότε μπόρεσα να πιέσω περισσότερο".

"Είμαστε πιο κοντά στο σημείο που πρέπει να είμαστε. Αισθάνομαι πιο άνετα στη μοτοσυκλέτα. Αλλά σίγουρα υπάρχει ένα βήμα που μπορούμε να κάνουμε πριν τον αγώνα. Έχουμε κάποια σημαντικά δεδομένα".

"Κάναμε μερικές επιθέσεις στο χρόνο. Πήγαν αρκετά καλά, καλύτερα από ότι περιμέναμε. Ήμασταν πιο άνετοι με τα νέα ελαστικά παρά με τα παλιά, ενώ συνήθως συμβαίνει το αντίθετο για εμάς. Ξεκάθαρα κάτι κάναμε καλά σε κάποιους τομείς. Αλλά χάνουμε σε άλλους".

"Δεν είμαστε πολύ μακριά. Κατεβάσαμε το χρόνο περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο [σε σχέση με το Σάββατο]. Είμαι έτοιμος να συνεχίσω να πιέζω".

Για όσους είχαν ανάγκη να βελτιώσουν τις δυνατότητές τους στον αγώνα Sprint, η δεύτερη μέρα στο Portimao παρουσίασε την τέλεια ευκαιρία να αξιολογήσουν τη θέση τους.

Η Ducati ηγήθηκε ξανά στις περισσότερες προσομοιώσεις Sprint και ενώ ο Binder πιστεύει ότι οι επιλογές ελαστικών μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά, το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η KTM δείχνει ότι χρειάζονται ακόμα περισσότερα εάν θέλει να διεκδικήσει νίκες σε αυτούς τους αγώνες.

"Προσπάθησα να βρω τον προσανατολισμό μου για τον πρώτο αγώνα Sprint της χρονιάς", πρόσθεσε ο Binder. "Για μένα, είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλω να είμαστε. Αλλά έχουμε χρόνο να καθίσουμε, να αναλύσουμε όλους όσους έκαναν προσομοίωση αγώνα και να δούμε ποια είναι η σωστή επιλογή ελαστικού για την επόμενη εβδομάδα".

Επόμενο άρθρο »

Κινδυνεύει ήδη το GP της Ινδίας;

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα