• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικές οι εντυπώσεις της Aprilia
Από το διήμερο τεστ του Portimao
Νέα 13/03/2023 - 10:57

Ο χρόνος των δοκιμών, αν και σύντομος, έφτασε στο τέλος του και για την Aprilia τα συμπεράσματα μόνο θετικά μπορούν να είναι. Ο Aleix και ο Maverick, αλλά και οι αναβάτες της ομάδας RNF, Oliveira και Fernandez, επέδειξαν ένα καλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας πριν από το πρώτο Grand Prix της χρονιάς στην ίδια πίστα.

Η ιταλική ομάδα έφερε αρκετά νέα εξαρτήματα στην πίστα, από τα ορατά αεροδυναμικά πακέτα μέχρι τις λιγότερο εμφανείς (αλλά εξίσου ουσιαστικές) εξελίξεις κάθε πτυχής της RS-GP του 2023. Η ανάλυση των δεδομένων και τα σχόλια που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ημερών θα παράσχουν στους τεχνικούς της Aprilia τις πληροφορίες που απαιτούνται για τον καθορισμό της βασικής τεχνικής διαμόρφωσης και για τους δύο αναβάτες.

Στο τέλος των δύο ημερών, ο Maverick είχε κάνει συνολικά 170 γύρους, ο καλύτερος σε χρόνο 1'38.678, ενώ ο Aleix έκανε 112 γύρους με τον καλύτερο του να σταματά το ρολόι στο 1'38.569.

Aleix Espargaró


"Μπορούμε να θεωρούμε τους εαυτούς μας έτοιμους για τον πρώτο αγώνα της σεζόν. Για άλλη μια φορά σήμερα, παρά κάποια προβλήματα με το δεξί μου χέρι, μπόρεσα να είμαι γρήγορος, περιορίζοντας τη δραστηριότητά μου σε μικρότερες εξόδους. Συνολικά, δουλέψαμε καλά αυτές τις δύο ημέρες. Το πακέτο που διαθέτουμε δεν είναι ακόμα τέλειο, αλλά είναι μια καλή αφετηρία. Τη Δευτέρα το πρωί θα πάω αμέσως στην κλινική Dexeus στη Βαρκελώνη για μια σειρά εξετάσεων και, εάν χρειαστεί, θα υποβληθώ αμέσως σε χειρουργική επέμβαση για να μπορώ να αναρρώσω πλήρως πριν από τον αγώνα εδώ στο Portimão".

Maverick Viñales


"Δύο θετικές μέρες, θα έλεγα ότι πήγαν ακριβώς όπως όλη η προετοιμασία μας για τη σεζόν του πρωταθλήματος. Ένιωσα πολύ καλά το Σάββατο και είχαμε καλούς χρόνους γύρων, ενώ την Κυριακή η δουλειά μας ήταν ελαφρώς διαφορετική. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα τον καλύτερο συνδυασμό ελαστικών, κάνοντας πολλούς γύρους σε λιγότερο από τέλειες συνθήκες πρόσφυσης και μπόρεσα να μάθω πολλά με αυτόν τον τρόπο. Είμαι βέβαιος ότι αυτού του είδους η δουλειά θα μας προσφέρει πλεονεκτήματα κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω πραγματικά τη δουλειά, ώστε να δούμε το επίπεδό μας και να αρχίσουμε να παλεύουμε".

Επόμενο άρθρο »

Στροφή 180 μοιρών για τον Quartararo

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Test: 2η Μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα