• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Test: 2η Μέρα
Οι χρόνοι στη μέση της ημέρας - O Βagnaia κάτω από το ρεκόρ
Νέα 12/03/2023 - 16:34

Η δεύτερη μέρα του Portimao Test ξεκίνησε πραγματικά δυναμικά, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2022, Francesco Bagnaia, να καταρρίπτει το ρεκόρ γύρου στο Portimao. Το εντυπωσιακό του 1:38.154 τον τοποθετεί επί του παρόντος 0,191 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Johann Zarco, καθώς οι χρόνοι πέφτουν σε σχέση με χθες.

Είναι άλλη μια μέρα που ο καιρός είναι στο πλευρό των αναβατών μέχρι στιγμής στο Autodromo Internacional do Algarve, κάτι που σημαίνει ότι η δράση στην πίστα ήταν καταιγιστική καθώς τα εργοστάσια προσπαθούν να ολοκληρώσουν τα εναπομείναντα προγράμματα δοκιμών τους προτού η καρό σημαία κατεβάσει την αυλαία των δοκιμών προετοιμασίας του 2023.

Ο Alex Marquez συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη νέα του μοτοσυκλέτα, με τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να είναι αυτή τη στιγμή τρίτος, μπροστά από τον Jorge Martin και τον Miguel Oliveira.


Πίσω από τον Πορτογάλο ακολουθούν οι άλλες 3 Aprilia, με τον Maverick Vinales στην 6η θέση και τους Aleix Espargaro και Raul Fernandez στην 7η και 8η αντίστοιχα. Την δεκάδα κλείνουν οι Ducati των Enea Bastianini και Luca Marini.

Οι Fabio Quartararo και Franco Morbidelli συνεχίζουν να δοκιμάζουν  πακέτα αεροδυναμικών, με το απόγευμα που έρχεται να είναι πολύ σημαντικό για το εργοστάσιο της Iwata. Επί του παρόντος, ο Quartararo είναι 12ος και ο Morbidelli 19ος.

Ο Marc Marquez και ο Brad Binder έχουν σημειώσει μέχρι στιγμής τις 2 πτώσεις της ημέρας, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.

O Fabio Di Giannantonio δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στη δεύτερη μέρα των δοκιμών, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι η κατάστασή του δεν το επιτρέπει μετά τη χθεσινή πτώση. 

 

Απομένουν λίγες ώρες για την ολοκλήρωση του τεστ του Portimao, οπότε μείνετε συντονισμένοι για τα τελικά αποτελέσματα και τις δηλώσεις των αναβατών. 

Επόμενο άρθρο »

Portimao Test: 2η Μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Η μοτοσυκλέτα ταιριάζει απόλυτα με το στυλ οδήγησής μου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα