• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Η μοτοσυκλέτα ταιριάζει απόλυτα με το στυλ οδήγησής μου
Νέα 12/03/2023 - 13:41

Ο Francesco Bagnaia ξεκίνησε ιδανικά την τελευταία δοκιμή πριν τη σεζόν χθες στο Portimao, με τον Ιταλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2022 να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στα φύλλα χρόνου, με 2 δέκατα διαφορά. 

"Ειλικρινά, κάναμε πολύ καλή δουλειά την πρώτη μέρα και ολοκληρώσαμε όλα τα σχέδιά μας", είπε ο Bagnaia στο MotoGP.com. "Είμαι ικανοποιημένος! Είμαστε ήδη στο 90% της εξέλιξης της νέας μοτοσυκλέτας, οπότε τη δεύτερη μέρα θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τα πάντα".

"Θα είναι σημαντικό να προσομοιώσουμε έναν αγώνα Sprint, αλλά σε κάθε περίπτωση είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη μέρα. Τα μεσαία ελαστικά, τα χρησιμοποιημένα ελαστικά, τα μαλακά ελαστικά, όλα ήταν ανταγωνιστικά, οπότε είμαι χαρούμενος".

"Είναι μια μοτοσυκλέτα που αναπτύξαμε λίγο περισσότερο για εμένα, για το στυλ οδήγησής μου και έχω αρχίσει να αγαπώ ολο και περισσότερο κάθε γύρο".

"Αυτή η συγκεκριμένη πίστα που μου αρέσει πολύ. Η διάταξη είναι τέλεια για το στυλ οδήγησης μου. Αισθάνομαι υπέροχα με τη νέα μοτοσυκλέτα, αλλά ας δούμε τι θα γίνει κατά τη διάρκεια της σεζόν".

Όπως ο Bagnaia, έτσι και ο Luca Marini συνέχισε να δείχνει απίστευτη φόρμα καθώς εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στα φύλλα χρόνου.

Όντας πρώτος στη Valencia και στη Sepang, ο Marini θα μπορούσε να ολοκληρώσει την προετοιμασία του 2023 με ένα χατ-τρικ πρώτων θέσεων, εάν ξεπεράσει τον Bagnaia και τους άλλους σήμερα στο Portimao.

"Ήταν άλλη μια καλή μέρα", είπε ο Marini για το Σάββατο. "Ξεκινήσαμε με λίγο περισσότερη δυσκολία στην αρχή γιατί αυτή η πίστα είναι πολύ διαφορετική από τη Sepang και ήταν δύσκολο να ξαναβρώ την αίσθηση που είχα εκείνες τις 3 μέρες".
"Αλλά μετά από λίγη δουλειά βρήκαμε ένα πολύ καλό σετ απ και είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που κάναμε. Νομίζω ότι βρήκαμε μια καλύτερη λύση για αυτή την πίστα".

"Με τον ρυθμό, την επίθεση στο χρόνο, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε άλλο ένα βήμα μπροστά. Σίγουρα θέλουμε να δοκιμάσουμε και άλλα πράγματα, ειδικά τα πίσω ελαστικά".

"Τα μαλακά ελαστικά είναι καλά και φαίνονται καλά για τον κανονικό αγώνα, αλλά ανησυχούμε για την αριστερή πλευρά γιατί υπάρχει πολύ φθορά".

"Για 12 γύρους δεν είναι πρόβλημα, αλλά για 25 θα είναι. Ίσως να δοκιμάσουμε μια προσομοίωση αγώνα Sprint με το μαλακό και μετά να δοκιμάσουμε άλλη μια με το μεσαίο για να καταλάβουμε τη διαφορά μεταξύ των ελαστικών".

Επόμενο άρθρο »

Portimao Test: 2η Μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα