• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με το παλιό πλαίσιο οι Capirossi και Bautista
Ωστόσο κι οι δύο οδηγοί θα φορέσουν το καινούργιο ψαλίδι που δοκίμασαν στην Ισπανία.
Νέα 19/05/2010 - 00:23

Οι δύο αναβάτες της Rizla Suzuki δεν θα φορέσουν στον αγώνα του Le Mans το νέο πλαίσιο που δοκίμασαν στις δοκιμές της Jerez. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους το καινούργιο πλαίσιο εμφανίζει κάποια προβλήματα στον τομέα της ευστάθειας στην έξοδο της στροφής γεγονός που θα τους αναγκάσει να χρησιμοποιήσουν την παλιά έκδοση. Ωστόσο κι οι δύο οδηγοί θα φορέσουν το καινούργιο ψαλίδι που δοκίμασαν στην Ισπανία μιας κι ενισχύει την πρόσφυση στον πίσω τροχό. 

 

Ο νεαρός Alvaro Bautista που τελικά θα συμμετάσχει στη Γαλλία δήλωσε ότι προτιμά το παλιό πλαίσιο της Suzuki εφόσον νιώθει ότι του παρέχει καλύτερη πληροφόρηση. Κάνει πιο ομαλή την αίσθηση της μοτοσυκλέτας γι’αυτό θα το χρησιμοποιήσει μαζί με το καινούργιο ψαλίδι στην Γαλλία. 

 

Ο manager της ομάδας Paul Denning δήλωσε ότι προσπαθούν να κάνουν πιο λειτουργική την μοτοσυκλέτα κάτω από διαφορετικές συνθήκες αλλά βρίσκουν δυσκολίες όποια κατεύθυνση κι αν ακολουθήσουν. “Προσπαθούμε ακόμη να δώσουμε καλύτερη αίσθηση στους αναβάτες καθώς επίσης να κάνουμε την GSV-R να αποδίδει καλά σε μεγαλύτερο φάσμα θερμοκρασιών.”

Επόμενο άρθρο »

Σχεδόν αποκαταστάθηκε η ωμοπλάτη του Valentino Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξη η Ducati για το Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα