• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιόδοξη η Ducati για το Le Mans
Oι δύο αναβάτες είναι σε εκπληκτική φόρμα φέτος πάνω στην GP10.
Νέα 18/05/2010 - 23:49

Οι δύο αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της Ducati Casey Stoner και Nicky Hayden βλέπουν με αισιοδοξία τον φετινό αγώνα του Le Mans παρόλο ότι η ομάδα γενικά δεν έχει κάνει καλές εμφανίσεις στην συγκεκριμένη πίστα στο παρελθόν.

 

Πιο συγκεκριμένα ο Stoner ανάφερε ότι η ιδιόμορφη σχεδίαση της πίστας που είναι τύπου Stop and Go απαιτεί από μία μοτοσυκλέτα να είναι σταθερή στα φρένα κι επιπλέον ευέλικτη και γρήγορη στα αργά τμήματα της πίστας. “Στο παρελθόν είχαμε καταφέρει να είμαστε γρήγοροι και να βρεθούμε μπροστά στην εκκίνηση αλλά ποτέ δεν φέραμε καλά αποτελέσματα. Αυτή τη χρονιά έχω υψηλότερους στόχους και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τους πετύχουμε.” 

 

Κι ο Hayden με τη σειρά του πιστεύει ότι η Γαλλική πίστα είναι ίσως η δυσκολότερη γι’αυτόν από οποιαδήποτε άλλη στο αγωνιστικό ημερολόγιο. Ο ίδιος δε δεν θυμάται να έχει ανέβει ποτέ στο βάθρο του Le Mans ούτε να έχει στηθεί στην πρώτη σειρά της εκκίνησης. “Όπως ανάφερα στο παρελθόν σαν ομάδα έχουμε κάνει μία πολύ καλή αρχή στο φετινό πρωτάθλημα με σταθερές επιδόσεις, ωστόσο πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στη συνεχή βελτίωση της μοτοσυκλέτας για να μπορέσουμε να μείνουμε σταθεροί στις επιδόσεις μας. Τα λίγα δέκατα που μας χωρίζουν από τον ανταγωνισμό είναι τα πιο δύσκολα στο να τα βρούμε στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Όμως νιώθω καλά πάνω στην μοτοσυκλέτα καθώς επίσης με την ομάδα μου και νιώθω αισιόδοξος για την φετινή σεζόν.” 

 

Θετικός δείχνει για το Le Mans κι ο Vittoriano Guareschi αναφέροντας ότι κι οι δύο αναβάτες είναι σε εκπληκτική φόρμα φέτος πάνω στην GP10, η οποία έχει πιο γραμμική απόδοση που συντελεί στην μικρότερη καταπόνηση των ελαστικών. Ο τελευταίος παράγοντας θα τους βοηθήσει σημαντικά στην συγκεκριμένη πίστα.

Επόμενο άρθρο »

Ο Melandri θα παλέψει στην πιο δυνατή του πίστα το Le Man

« Προηγούμενο άρθρο

Τι θα έχει η Bridgestone στο Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα