• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Beirer: Η πίεση αυξάνεται
Χρειαζόμαστε αποτελέσματα
Νέα 19/02/2023 - 12:43

Ο Jack Miller έφυγε από την Ducati και βρέθηκε στην KTM για το 2023, σχηματίζοντας ένα συναρπαστικό δίδυμο με τον Brad Binder.

Έχουν συνολικά έξι νίκες σε 11 σεζόν στην κορυφαία κατηγορία - στατιστικά στοιχεία που ο διευθυντής μηχανοκίνητου αθλητισμού της KTM, Pit Beirer, υποστήριξε ότι μπορούν να βελτιώσουν.


"Ο χρόνος κυλά. Είναι τρελό που μπαίνουμε στην έβδομη σεζόν", είπε ο Beirer. "Τα έξι πρώτα χρόνια ήταν καταπληκτικά, χτίζοντας αυτό το έργο. Τώρα πλέον δε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε οι νεότεροι! Οχι. Έχουμε καθιερωθεί".

"Τώρα η πίεση αυξάνεται. Πρέπει λοιπόν να φέρουμε αποτελέσματα. Δεν είναι αρκετά καλό απλά να είμαστε μόνο εκεί. Όχι, χρειαζόμαστε αποτελέσματα. Η πίεση είναι συνεχής".

Ο Miller κέρδισε την περασμένη σεζόν στην Ιαπωνία και πέτυχε δύο συνεχόμενες νίκες σε Ισπανία και Γαλλία το 2021.

"Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας", είπε ο Beirer. "Για αυτόν, (το να έρχεται στην ΚΤΜ) είναι σαν να επιστρέφει σπίτι. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Μιλάμε για το κορυφαίο επίπεδο των MotoGP".

"Είναι ένας εξαιρετικός αναβάτης. Ο Brad και ο Jack είναι διαφορετικοί αλλά έχουν ένα πράγμα παρόμοιο - πιέζουν πολύ σκληρά. Ο Jack θα φέρει θετικό, μαχητικό πνεύμα στην ομάδα. Αυτά τα αγόρια ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους".

"Πρέπει να αποδείξουμε τώρα ότι μπορούμε να είμαστε σταθεροί στη μάχη για μπροστά. Ο Brad χρειάζεται τον τύπο του ομόσταυλου που δεν θα τα παρατήσει, που θα βγάλει κάτι ακόμα και από μια δύσκολη μέρα".

Ο Binder είναι μέλος της οικογένειας της KTM εδώ και εννέα χρόνια - βρέθηκε στο βάθρο τρεις φορές την περασμένη σεζόν.

"Είναι μια φανταστική προσωπικότητα και φίλος", είπε ο Beirer. "Τόσες φορές, μιλώντας για νέα συμβόλαια, ήταν πάντα ξεκάθαρο ότι ήθελε να μείνει και εμείς θέλαμε να μείνει μαζί μας. Ήταν ένα μικρό παιδί με όνειρα από τη Νότια Αφρική και τώρα είναι ο κορυφαίος εργοστασιακός μας αναβάτης στην κατηγορία MotoGP".

"Φέρνει πολύ καλή αίσθηση στην ομάδα. Είναι μαχητής. Στις δύσκολες στιγμές δεν λέει «είναι δύσκολα τα πράγματα». Όταν η ομάδα δυσκολεύεται, ή εγώ δυσκολεύομαι, λέει «μην ανησυχείς, αφεντικό!». Χρειαζόμαστε αναβάτες με αφοσίωση και εμπιστοσύνη. Θα παραδώσουμε την καλύτερη μοτοσυκλέτα σε αυτό το grid. Νιώθουμε αυτή την εμπιστοσύνη από αυτόν".

Επόμενο άρθρο »

Σύγκριση Rossi – Marquez στα 30 τους!

« Προηγούμενο άρθρο

Ezpeleta: Πρέπει να στηρίξουμε τη νέα γενιά αναβατών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA