• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marini: Ήταν το τέλειο τεστ
Ακολουθήσαμε το πρόγραμμα και το ολοκληρώσαμε
Νέα 12/02/2023 - 21:50

Ο Luca Marini ήταν η μεγάλη έκπληξη της τρίτης ημέρας στη Sepang αφού τερμάτισε το τεστ στην κορυφή των φύλλων χρόνου. Ήταν η κορύφωση ενός τριημέρου που ο Marini περιέγραψε ως το "τέλειο τεστ".

"Ήταν μια καλή αρχή και ένα φανταστικό τεστ: ακολουθήσαμε το πρόγραμμα και το ολοκληρώσαμε. Κάναμε μερικά καλά βήματα προς τα εμπρός όσον αφορά το φρένο κινητήρα, την πρόσφυση και την αίσθηση στο μπροστινό. Αν έπρεπε να το περιγράψω, όχι μόνο για τον χρόνο του γύρου, ήταν το τέλειο τεστ!".

Ο αναβάτης της Mooney VR46 έκανε 1:57.889 και έδειξε γενικά δυνατό ρυθμό, ενώ ομολόγησε ότι του έκανε εντύπωση πόσοι αναβάτες βρέθηκαν στο ίδιο δευτερόλεπτο.

"Είχα επίσης καλό ρυθμό στην προσομοίωση του αγώνα Sprint, στα χαμηλά 1:59, και επιχείρησα και μερικές προσομοιώσεις προσπέρασης. Έπρεπε να καταλάβουμε καλύτερα πώς να αντιμετωπίσουμε αυτό το είδος απόστασης αγώνα γιατί τα Sprint θα είναι πολύ απαιτητικοί αγώνες. Τα φύλλα χρόνου με εξέπληξαν, υπάρχουν 20 αναβάτες με διαφορά 1 δευτερόλεπτο! Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, ο καθένας μπορεί να κερδίσει, αλλά το σημαντικό είναι να μείνουμε εκεί (σε αυτό τον ρυθμό)".

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Με αυτή τη μοτοσυκλέτα δεν μπορώ να κερδίσω το Πρωτάθλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Martin: Έχουμε ήδη μια βάση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA