• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Έχουμε ήδη μια βάση
Πέρυσι ήταν όλα ασαφή
Νέα 12/02/2023 - 18:54

Αφού προηγήθηκε για το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης ημέρας στο τεστ της Sepang, ο Jorge Martin ήταν γρήγορος και τις επόμενες μέρες, όντας στην κορυφή το Σάββατο.


Ο Martin ολοκλήρωσε το τεστ την Κυριακή στην πέμπτη θέση, αλλά χωρίς να κάνει επίθεση στο χρόνο κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ωρών, κάτι που έκαναν οι Luca Marini, Francesco Bagnaia, Maverick Vinales και Enea Bastianini, οι οποίοι τερμάτισαν όλοι μπροστά από τον Ισπανό.


Ο Martin έπρεπε επίσης να οδηγεί με το δεξί χέρι τραυματισμένο μετά την πτώση του τη δεύτερη μέρα, και παρόλο που δεν μπορούσε να βγάλει το γάντι του για μεγάλο μέρος της ημέρας, ο Ισπανός παρέμεινε δυνατός.

 

"Ήταν δύσκολο να οδηγείς όλη μέρα χωρίς να βγάλεις το γάντι γιατί έκανε πολύ ζέστη και ήταν δύσκολο να κρατήσεις μια ωραία θερμοκρασία στο χέρι", είπε ο Martin. "Σε κάθε περίπτωση, είχα αυτοπεποίθηση, είχα καλό ρυθμό και επιβεβαιώσαμε την καλή αίσθηση που ένιωσα χθες με το νέο φέρινγκ".

"Πρέπει ακόμα να καταλάβω τις δύο νέες εκδόσεις, αλλά ανακάλυψα ποια ταιριάζει καλύτερα στο στυλ οδήγησης μου. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Είμαστε γρήγοροι".

"Δεν μπορώ να σας πω με ποιά, αλλά σίγουρα με μια από αυτές νιώθω άνετα και μοιάζει αρκετά από πλευράς στυλ οδήγησης με την παλιά. Με την άλλη έκδοση νιώθω ότι δυσκολεύομαι λίγο περισσότερο, όχι σαν τον Pecco που μου αρέσει η άλλη, αλλά είμαι 100% συγκεντρωμένος σε αυτό που χρειάζομαι".

Με τον Martin να εστιάζει πολύ στα νέα φέρινγκ που παρουσίασε η Ducati, μπόρεσε επομένως να εντοπίσει τη διαφορά στην απόδοση αμέσως.

"Αμέσως αισθάνεσαι τη διαφορά. Εξαρτάται τι ψάχνεις, αν είναι για να σταματήσεις τη μοτοσυκλέτα ή να στρίψεις περισσότερο. Εξαρτάται από το τι θα αποφασίσεις. Αλλά γενικά είναι όλα τόσο κοντά στο παλιό φέρινγκ. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε στα μικρά πράγματα, αλλά νιώθω άνετα με αυτό που επέλεξα".

Συζητώντας ακόμη περισσότερο για τα φέρινγκ, αλλά και για το σε τι πρέπει να δουλέψει κατά τη διάρκεια της τελευταίας δοκιμής του επόμενου μήνα στο Portimao, ο Martin δήλωσε ότι το επίπεδο άνεσης του με ένα από τα φέρινγκ του 2023 τον έφερε σε πολύ καλύτερη θέση σε σχέση με την περασμένη χρονιά, όταν δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος της σεζόν.

"Τώρα, σε αυτό το τεστ ανακαλύψαμε ποιο φέρινγκ πρέπει να χρησιμοποιήσω και σε αυτό το σημείο πέρυσι όλα ήταν ασαφή".

"Σε αυτό το σημείο νιώθω σιγουριά και έχουμε μια βάση για τη μοτοσυκλέτα. Πρέπει να βρούμε κάποια καλή αίσθηση στο μπροστινό με τη νέα πίεση που είναι υποχρεωτική γιατί έχουμε συνηθίσει να έχουμε χαμηλότερη πίεση".

"Θα δουλέψουμε σε αυτό και θα προσπαθήσουμε να βρούμε περισσότερη πρόσφυση στο πίσω μέρος για τα τελευταία στάδια του αγώνα. Αυτό είναι που θα δουλέψουμε στο Portimao".

Επόμενο άρθρο »

Marini: Ήταν το τέλειο τεστ

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Test: 3η Μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA