• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Binder: Έχουμε μια καλή κατεύθυνση
Αλλά χρειαζόμασταν παραπάνω χρόνο
Νέα 11/02/2023 - 21:07

Ο Brad Binder ήταν μόλις 21ος μετά την πρώτη μέρα του τεστ της Speang, ωστόσο, ο αναβάτης της ΚΤΜ βρήκε μείωσε τον χρόνο του κατά σχεδόν ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο για να τερματίσει την δεύτερη ημέρα δοκιμών στη δέκατη θέση.


Παρά το γεγονός ότι έχασε ένα σημαντικό κομμάτι χρόνου σε στεγνή πίστα, ο Binder πιστεύει ότι η KTM έχει βρει μια κατεύθυνση στην οποία πρέπει να κινηθεί. 

"Δεν είχαμε πολύ οδήγηση σήμερα", ανέφερε ο Binder. "Κάθισα στα pits για μερικές ώρες σήμερα το πρωί και μετά όταν βγήκα στην πίστα ένιωσα καλά αμέσως. Ήταν τόσο ωραίο που έβαλα καλύτερα ελαστικά από χθες. Δεν μπορώ να παραπονεθώ".

"Δοκιμάσαμε μερικά διαφορετικά πράγματα που αισθανθήκαμε καλά και βρήκαμε μια καλή κατεύθυνση, αλλά χρειαζόμασταν λίγο ακόμα χρόνο για να παίξουμε με αυτό. Δυστυχώς ήρθε η βροχή, αλλά και με την βροχή ένιωσα επίσης δυνατός".

Ο Binder εθεάθη να δοκιμάζει ένα νέο φέρινγκ, ωστόσο, ο Νοτιοαφρικανός ένιωσε πολύ μικρή διαφορά.

"Ειλικρινά, απλώς προσπαθούσα να καταλάβω για ποιο λόγο είχαμε αυτό το φέρινγκ. Δεν ένιωθα μεγάλη διαφορά. Βασικά απλά παίξαμε με την ισορροπία της μοτοσυκλέτας. Χθες απλά ρίξαμε κομμάτια πάνω της και καταλάβαμε τι μας άρεσε".
 
"Τα συνδυάσαμε λίγο και σήμερα προσπαθήσαμε να δούμε ποιές επιλογές ήταν καλύτερες. Προσπαθήσαμε να έχουμε λίγη περισσότερη σταθερότητα στα φρένα και το γκάζι για να κάνουμε τη μοτοσυκλέτα να "τσιμπάει" λίγο λιγότερο".

Το κλειδί για την πιθανή επιτυχία της KTM το 2023 θα είναι η διευθέτηση των προβλημάτων της στις κατατακτήριες, που έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον αυστριακό κατασκευαστή τις τελευταίες σεζόν.

 

Αλλά αφού επέλεξε να μην κάνει επίθεση στο χρόνο την πρώτη μέρα, ο Binder θα πρέπει τώρα να περιμένει μέχρι την Κυριακή.

"Σχεδίαζα να βάλω ένα νέο ελαστικό για να δω τι θα μπορούσαμε πραγματικά να κάνουμε, αλλά είναι περίπλοκο σε αυτή την πίστα γιατί η φθορά των ελαστικών είναι τόσο μεγάλη", πρόσθεσε ο Binder. "Μέχρι να φτάσεις στο τέλος του ελαστικού είσαι δυόμισι δευτερόλεπτα πιο αργός και το κάνεις όλο το απόγευμα, όλο το πρωί και μετά όταν βάζεις καινούριο, κάπως δεν έχεις σημείο αναφοράς".

"Ήταν δύσκολα, αλλά πραγματικά ανυπομονώ να βάλω άλλο ένα (νέο ελαστικό) και να δω τι μπορούμε να κάνουμε".

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test: 3η Μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

"Ελαφρύτερο πλαίσιο, καλύτερος κινητήρας"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA