• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Έρχονται 3 σημαντικές μέρες δοκιμών
Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε
Νέα 09/02/2023 - 14:18

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την παρουσίαση στη Madonna di Campiglio (Ιταλία), η ομάδα της Ducati Lenovo είναι τώρα έτοιμη να επιστρέψει στην πίστα της Sepang, όπου αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Francesco Bagnaia και ο Enea Bastianiani θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία για να δοκιμάσουν τις νέες Desmosedici GP του 2023, σε μια τριήμερη δοκιμή προγραμματισμένη από τις 10 έως τις 12 Φεβρουαρίου.

Για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και τον νέο ομόσταυλό του, θα είναι η πρώτη φορά που θα βγουν στην πίστα φέτος μετά τη μεγάλη χειμερινή διακοπή που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο. Ως εκ τούτου, θα είναι σημαντικό να εξοικειωθούν ξανά με την Desmosedici GP στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν, που απέχει λίγο περισσότερο από ένα μήνα στην Πορτογαλία.

Από τις 5 έως τις 7 Φεβρουαρίου στη Sepang ο δοκιμαστής αναβάτης της Ducati, Michele Pirro, έλαβε μέρος στη δοκιμή "Shakedown", που προορίζεται για αναβάτες δοκιμών και rookies της κορυφαίας κατηγορίας. Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών, επηρεασμένων από ασταθείς καιρικές συνθήκες, ειδικά κατά τις δύο πρώτες ημέρες, ο Pirro μπόρεσε να δοκιμάσει τις τελευταίες καινοτομίες που εισήχθησαν στη μοτοσυκλέτα και αναπτύχθηκαν από την Ducati Corse κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ο αναβάτης από το San Giovanni Rotondo συμπλήρωσε πάνω από 170 γύρους και ήταν ο μόνος που πέρασε κάτω από τα δύο λεπτά, τελειώνοντας την τελευταία μέρα στην κορυφή με χρόνο 1:59.803.

 

 

Michele Pirro

 


"Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά μας αυτές τις πρώτες τρεις ημέρες δοκιμών. Κάναμε πολλά χιλιόμετρα σε στεγνές και βρεγμένες συνθήκες, συμπληρώνοντας περίπου 170 γύρους σε τρεις ημέρες. Δεδομένου του ασταθούς καιρού και των συνεχώς μεταβαλλόμενων συνθηκών της πίστας, έπρεπε να συγκεντρώσουμε το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μας την τελευταία μέρα, η οποία ήταν η μόνη που ήταν εντελώς στεγνή. Καταφέραμε να κάνουμε αρκετές δοκιμές και να συγκεντρώσουμε σημαντικές πληροφορίες για τα νέα εξαρτήματα, και οι χρόνοι ήταν επίσης καλοί. Τώρα είμαστε έτοιμοι για την επόμενη τρεις ημέρες δοκιμών, όπου θα εναπόκειται στους αναβάτες του εργοστασίου να συνεχίσουν την εξέλιξη".

 

 

Francesco Bagnaia 

 


"Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Desmosedici GP μου επιτέλους. Έχω προετοιμαστεί πολύ αυτόν τον χειμώνα, προπονούμαι συνεχώς για αυτή τη σεζόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας τρεις πολύ απαιτητικές και σημαντικές ημέρες δοκιμών. Θα έχουμε πολλές δουλειές που πρέπει να κάνουμε και θα είναι σημαντικό να τελειώσουμε με κάποια σημεία αμέσως για να αποφύγουμε λάθη. Ας ελπίσουμε ότι ο καιρός θα είναι με το μέρος μας, επιτρέποντάς μας να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον διαθέσιμο χρόνο".

 

 

Enea Bastianini

 


"Επιτέλους, επιστρέφουμε για την πρώτη δοκιμή του 2023 και είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό. Θα είναι τρεις κρίσιμες μέρες, που θα μου επιτρέψουν επίσης να γνωρίσω καλύτερα τη νέα μου ομάδα, με την οποία είχα ήδη κάνει την πρώτη γνωριμία στο πρώτο τεστ στη Valencia πέρυσι. Ο Pecco και εγώ θα εργαστούμε μαζί για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά με το πρόγραμμα δοκιμών μας και να εντοπίσουμε αμέσως τον δρόμο για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το επόμενο τεστ στην Πορτογαλία, το οποίο θα προηγηθεί του εναρκτηρίου Grand Prix της χρονιάς στο Portimão".

Επόμενο άρθρο »

Δημοφιλείς αναβάτες και εταιρίες

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Είδα και άκουσα καλά πράγματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA