• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Αntonio Banderas θέλει να κατεβάσει ομάδα στις μικρές κατηγορίες!
Ένας γόης του κινηματογράφου και λάτρης των αγώνων μοτοσικλέτας ετοιμάζεται να μπει στο χώρο των motoGP.
Νέα 20/12/2008 - 10:22
Ένας γόης του κινηματογράφου και λάτρης των αγώνων μοτοσικλέτας ετοιμάζεται να μπει στο χώρο των motoGP.

Ο λόγος για τον Ισπανό ηθοποιό Antonio Banderas που μαζί με τον παλιό οδηγό αγώνων, Μanuel Morente «ψάχνονται» για να κατεβάσουν ομάδα το 2009 στις κατηγορίες των 125 και των 250cc.

Η ομάδα θα ονομάζεται Antonio Banderas Racing Team και οι αναβάτες της θα είναι Ισπανοί και Ιταλοί.

Το κόστος της επένδυσης ανέρχεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ και για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν το στόχο τους πρέπει να βρουν ένα καλό σπόνσορα που θα στηρίξει τις προσπάθειές τους.

Λέγεται μάλιστα ότι ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με την Interapuestas.com, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των αγώνων μοτοσικλέτας.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα τότε θα στραφούν στο δεύτερο πλάνο τους που είναι να κατεβάσουν ομάδες στο Ισπανικό και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ταχύτητας και να εξασφαλίσουν wild card συμμετοχές στους αγώνες των motoGP που θα διεξαχθούν επί ισπανικού εδάφους (Jerez, Catalunya και Valencia).

Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος είναι σαφώς μικρότερο καθώς δεν ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο 48χρονος ηθοποιός είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να μπει στο χώρο, όμως την τελευταία στιγμή κάτι στράβωσε και απέσυρε το ενδιαφέρον του.

O Banderas δεν είναι ο πρώτος εκπρόσωπος της showbiz που θέλει να κατεβάσει δική του ομάδα στις μικρότερες κατηγορίες των motoGP. Στο πρόσφατο παρελθόν είχαν πράξει κάτι ανάλογο οι Ιταλοί τραγουδιστές Vasco Rossi και Eros Ramazzotti, αλλά και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Clarence Seedorf και Francesco Totti.

Επόμενο άρθρο »

Με ερωτηματικά η συμμετοχή της Kawasaki το 2009

« Προηγούμενο άρθρο

H λίστα συμμετοχών του 2009

Χορηγοί