• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Johann Zarco και Jean Michel Bayle λήγουν την συνεργασία τους...
ξανά
Νέα 10/01/2023 - 13:05

Ο Johann Zarco δεν συνεργάζεται πλέον με τον προπονητή του και πρώην αναβάτη Grand Prix και Motocross, Jean Michel Bayle.

Ο Bayle άφησε να εννοηθεί ότι ήταν απόφαση του Zarco καθώς επιβεβαίωσε τη λήξη της συνεργασίας τους: "Με απογοήτευση και με την αίσθηση μιας ημιτελούς πρόκλησης τελειώνει αυτή η περιπέτεια με τον Johann Zarco".

"Είχα αναλύσει πολλά πράγματα για να δουλέψω κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2022 και υπολόγιζα πολύ σε αυτόν τον χειμώνα για να τα βελτιώσω. Για διάφορους λόγους, ήταν αδύνατο να ορίσω το πρόγραμμα και την προπονητική μου στρατηγική για αυτή τη νέα σεζόν του 2023. Ήξερα ότι η αλλαγή συνηθειών δεν είναι εύκολη. Τα λέμε σύντομα για νέες προκλήσεις και νέες περιπέτειες".

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το δίδυμο τερματίζει μια εργασιακή σχέση - την τελευταία φορά ήταν όταν ο Zarco έφυγε από την KTM και πήγε στη Honda για τους τελετυταίους αγώνες του 2019.

Ο Γάλλος είναι πλέον χωρίς προπονητή στα paddock του MotoGP με τη σεζόν του 2023 να πλησιάζει, ενώ ο Zarco επιδιώκει ακόμη την πρώτη του νίκη στην μεγάλη κατηγορία. 

Επόμενο άρθρο »

Οδηγοί MotoGP & Formula 1 μαζί στην προπόνηση

« Προηγούμενο άρθρο

Stefan Bradl και Marc Marquez σχολιάζουν τον ρόλο του δοκιμαστή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα