• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αντίο στον συνεργάτη μας Andrew Wheeler, φωτογράφο του MotoGP
Νέα 06/01/2023 - 20:12

Το paddock του MotoGP έχασε έναν αρτίστα φωτογράφο και έναν χαρωπό άνθρωπο, που πάλευε με κάποια θέματα υγείας τα τελευταία χρόνια, αλλά συνέχιζε να δίνει το παρόν σε όσους Αγώνες μπορούσε. Είχε ξεκινήσει να φωτογραφίζει τους οδηγούς του MotoGP το 2005 και έκτοτε ήταν παρών στους περισσότερους Αγώνες κάθε χρόνο, παράγοντας μάλιστα και ημερολόγια με τις καλύτερές του φωτογραφίες, για αρκετά χρόνια. 

Στα 60 του ο Andrew Wheeler, βρέθηκε νεκρός χθες στο σπίτι του στο Τέξας από τη φίλη του Rocky Wingwalker, που είχε να τον δει από την περασμένη Δευτέρα. Η ίδια έγραψε ότι ο θάνατος επήλθε ανάμεσα στην Δευτέρα και την Τετάρτη, ως αποτέλεσμα των ιατρικών προβλημάτων που είχε τελευταία, όπως και ένα μικρό εγκεφαλικό πριν από ένα μήνα, αλλά και από ένα δάγκωμα από αράχνη που τον βασάνισε πάρα πολύ. 

Η τελευταία φωτογραφία μοτοσυκλέτας που τράβηξε ο Andrew

Η τελευταία φωτογραφία εκτός σπιτιού, που τράβηξε ο Andrew

Ο Andrew είχε χάσει πριν λίγα χρόνια τη γυναίκα του Έμιλυ και προσπάθησε να το ξεπεράσει και με ταξίδια με μοτοσυκλέτα στις ΗΠΑ.

Συνεργάστηκε και με το περιοδικό μας MOTOGP WORLD, στο οποίο είχε δώσει έναντι συμβολικής αμοιβής την τελευταία φωτογραφία που είχε τραβήξει στο paddock, τον Marco Simoncelli, μια φωτογραφία που έγινε και εξώφυλλο στο αντίο του περιοδικού στον Ιταλό οδηγό.

Επίσης είχε φωτογραφήσει τον Δημήτρη Διατσίδη στην πίστα του Τέξας το 2019, λίγο πριν πέσει στην 9η στροφή της πίστας.Motegi 2022

Motegi 2022 by Andrew Wheeler

Motegi 2022, Marc Marquez

Τελευταία φορά ο ΔΔ τον συνάντησε στο Μοτέγκι της Ιαπωνίας, που έμελλε να είναι και το τελευταίο Grand Prix που φωτογράφισε. 

Αντίο Andrew

 

 

Επόμενο άρθρο »

Rins: Φοβάμαι ότι τα νέα κομμάτια δεν θα φτάνουν σε εμένα

« Προηγούμενο άρθρο

Rally Dakar: 6η Ειδική

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα