• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Harley Davidson X 350
Μια Harley από την Κίνα
Νέα Αγοράς 19/12/2022 - 21:52

Τα τελευταία χρόνια η Harley Davidson έχει παρουσιάσει ορισμένα μοντέλα όπως την ηλεκτρική LiveWire, την adventure Pan America 1250 και τη μικρή Sportster S με υγρόψυκτο V-Twin 750 & 500 κ. εκ. που είναι εντελώς διαφορετικά από τις κλασικές cruiser Harley Davidson με τους μεγάλους V2 κινητήρες προσπαθώντας να εξερευνήσει νέες αγορές και νέο κοινό.

Το 2019 κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για μια μικρή, κάτω από 500 κ. εκ  Harley-Davidson, με στόχο την Κινεζική και ορισμένες ασιατικές αγορές που έχουν περιορισμούς στην κυκλοφορία μεγάλων μοτοσυκλετών.

Αλλά το λανσάρισμα της νέας, μικρής Harley στην αγορά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το φθινόπωρο του 2020, εμφανίστηκαν νέες εικόνες για την αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας και έδωσαν μια πρώτη εικόνα της τελικής μοτοσυκλέτας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν η νέα Harley 350 κ. εκ. που θα ονομάζεται X 350 είναι σχεδόν έτοιμη και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Τη νέα μικρή Harley Davidson X 350 θα κατασκευάζει η QJ Motor στην Κίνα χρησιμοποιώντας σαν βάση τη Benelli 302 S, η Benelli ανήκει στην QJ Motor.

Το πλαίσιο της X 350 είναι ατσάλινο σωληνωτό, όπως και αυτό της Benelli 302 S. Από χαλύβδινους σωλήνες είναι και το ψαλίδι, με ένα αμορτισέρ τοποθετημένο στη δεξιά πλευρά του κεντρικού τμήματος. Το Μπροστινό είναι τηλεσκοπικό πιρούνι USD με δυο δισκόφρενα. Ο σύγχρονος, υδρόψυκτος εν σειρά δικύλινδρος κινητήρας αποδίδει σχεδόν 40 ίππους από 350 κ. εκ.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι η νέα μικρή Harley X 350 ενδεχομένως να είναι διαθέσιμη και στην αγορά των ΗΠΑ αλλά δεν είναι σαφές εάν θα έρθει στην Ευρώπη.

 

Πηγή Zougla.gr

 

Επόμενο άρθρο »

Επιστροφή των δίχρονων κινητήρων από την Μinarelli

« Προηγούμενο άρθρο

Επετειακές BMW R nineT roadster και R18 cruiser για τα 100 χρόνια της εταιρίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα