• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Το πρώτο μέρος του Πρωταλήματος ήταν καλό
Μετά δεν βελτιωθήκαμε όπως η Ducati
Νέα 19/11/2022 - 20:26

Ο Fabio Quartararo είδε ένα πλεονέκτημα 91 βαθμών έναντι του Pecco Bagnaia να εξαλείφεται στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά τόνισε -για άλλη μια φορά- ότι έκανε τα πάντα για να εξασφαλίσει ότι η σεζόν θα είχε διαφορετικό αποτέλεσμα. Ο Γάλλος ανέφερε ότι δεν είδε τη Yamaha να έχει τις βελτιώσεις που ήθελε, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη με την αντίπαλο του, Ducati.

Στο περιθώριο της μεγαλύτερης έκθεσης μοτοσικλέτας, της EICMA στο Μιλάνο, ο Quartararo μίλησε για το πρωτάθλημα και διαβεβαίωσε ότι έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, όπως εξήγησε σύμφωνα με το Motosan.es: "Δεν ήταν δυνατό, αλλά δώσαμε τα πάντα από το αρχή μέχρι το τέλος. Αν και σε σύγκριση με το 2021 ξεκινήσαμε χειρότερα: στο Qatar κερδίσαμε (το 2021), φέτος ήμουν σχεδόν εκτός δεκάδας. Ήρθαν οι πρώτες δυσκολίες, αν και τα πήγαμε καλά στο πρώτο μέρος της σεζόν".

Ο Γάλλος έκανε την σύγκριση με την Ducati και συμπέρανε ότι ο Pecco Bagnaia και η ομάδα του κατάφεραν να εξελιχθούν, κάτι που δεν ήταν δυνατό από την πλευρά του: "Ο Pecco και η Ducati έκαναν ένα βήμα μπροστά, κάτι που δεν κάναμε εμείς, ειδικά στο δεύτερο μέρος της σεζόν".

Τώρα ακολουθεί μια περίοδος ξεκούρασης πριν οι αναβάτες επιστρέψουν στη δουλειά για να προετοιμάσουν την σεζόν του 2023: "Τώρα είναι ώρα να σβήσουμε, να απολαύσουμε τις διακοπές και όταν επιστρέψουμε, o στόχος είναι να δουλέψουμε καλά ως ομάδα, να βελτιωθούμε για το επόμενο τεστ. Έχω ακόμα λίγες μέρες μέχρι τις επόμενες προωθήσεις (promotions) και εκδηλώσεις, οπότε μπορώ να κάνω λίγο ό,τι θέλω".

Επόμενο άρθρο »

Ο Guevara είναι ο διάδοχος του Marc Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Οι θέσεις που κέρδισαν και έχασαν οι αναβάτες στους αγώνες του 2022

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα