• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Guevara είναι ο διάδοχος του Marc Marquez
Σύμφωνα με τον πατέρα του Lorenzo
Νέα 21/11/2022 - 11:56

Ο Izan Guevara είναι «προορισμένος» να γίνει ο επόμενος μεγάλος Πρωταθλητής MotoGP μετά τον Marc Marquez, σύμφωνα με τον Chicho Lorenzo.

Ο Guevara, 18 ετών, κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3 αυτή τη σεζόν και θα δοκιμαστεί περαιτέρω το 2023 στην Moto2, δίπλα στον Jake Dixon, στην GASGAS Aspar.

"Ο Izan Guevara θα σηματοδοτήσει μια εποχή, θα είναι ο κληρονόμος του Marc Marquez για το μυαλό που έχει, τη διαίσθηση και την αυτοπεποίθηση", εξήγησε ο πατέρας του Jorge Lorenzo στο Diario de Mallorca. "Στοιχηματίζω στον Guevara. Εκτός κάποιας απρόβλεπτης καταστροφής, είναι προορισμένος να καταταγεί στους καλύτερους στην ιστορία, είναι ένας καθαρόαιμος αναβάτης με ένα απίστευτο πνεύμα".

Η σχολή αγώνων μοτοσικλέτας του Chicho Lorenzo στη Μαγιόρκα της Ισπανίας έχει βγάλει τους Jorge Lorenzo, Joan Mir, Augusto Fernandez και Guevara.

Αν και η σχέση του Jorge με τον πατέρα του έχει καταρρεύσει, κατέκτησε 3 φορές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP κατά τη διάρκεια της ακμής του.

Και ο Chicho Lorenzo έχει βοηθήσει από τότε στα πρώτα βήματα του πρωταθλητή MotoGP του 2020, Joan Mir και τοy πρωταθλητή Moto2 του 2022, Augusto Fernandez, που ανεβαίνει και αυτός το 2023 στα MotoGP μαζί με τον Pol Espargaro για την Tech3 GASGAS.

"Ο Joan Mir είναι ο πιο ταλαντούχος αναβάτης που είχα ποτέ στη ζωή μου", είπε ο Chicho Lorenzo. Ο Augusto Fernandez δεν είναι τόσο ταλαντούχος, αλλά είναι πολύ έξυπνος".

"Ο Mir είναι ικανοποιημένος με αυτά που έχει πετύχει και ο Augusto Fernandez πρέπει να βελτιώσει κάποιες πτυχές για να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής (στην μεγάλη κατηγορία)".

Επόμενο άρθρο »

Ο Περιστεράς στο βάθρο στο Trofeo Inverno 2022

« Προηγούμενο άρθρο

Αποχωρεί η Avintia από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα