• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βιβλίο με την ιστορία του Misano World Circuit
Με αφορμή τα 50 χρόνια της πίστας
Νέα 12/11/2022 - 18:58

Κάθε χρόνο, η EICMA μας δίνει μια εικόνα για όλες τις νεότερες μοτοσυκλέτες, εξοπλισμό και αξεσουάρ που έχουν να δείξουν στον κόσμο διάφοροι κατασκευαστές — αλλά φυσικά, υπάρχουν περισσότερα από αυτό. Οργανισμοί όπως η Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσυκλετών (FMI) θέλουν να διασφαλίσουν ότι το παρελθόν δεν θα ξεχαστεί. Στην έκθεση του 2022, η FMI παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το βιβλίο, MISANO WORLD CIRCUIT Marco Simoncelli—50 Years of Racing 1972-2022.

Το σκληρόδετο βιβλίο, γεμάτο με πολλές ιστορικές φωτογραφίες, τόσο ασπρόμαυρες όσο και έγχρωμες, συγκεντρώνει μερικές από τις πιο σημαντικές αναμνήσεις από την ιστορία της πίστας από το 1972. Ένα βιβλίο σαν αυτό είναι, φυσικά, συναρπαστικό για όποιον ενδιαφέρεται για αυτό το είδος ιστορίας.

Τόσο ο κόσμος των δίτροχων όσο και των τετράτροχων αγώνων έχουν σημαντική ιστορία σε αυτή την πίστα, συμπεριλαμβανομένων αξέχαστων μαχών στην πίστα μεταξύ αναβατών όπως ο Giacomo Agostini και ο Renzo Pasolini. Ο πρώην διευθυντής του Μουσείου Ducati και διάσημος Ιταλός ιστορικός της μοτοσυκλέτας, Marco Montemaggi, επιμελήθηκε αυτόν τον τόμο και περιλαμβάνει συνεισφορές από συγγραφείς όπως οι Andrea Albani, Davide Bagnaresi, Marco Masetti, Luigi Rivola και Sergio Remondino.

 


Αν και πρόκειται για έναν τόμο για μια ιταλική πίστα και γράφτηκε από Ιταλούς συγγραφείς, το κείμενο είναι δίγλωσσο και δημοσιεύεται τόσο στα ιταλικά όσο και στα αγγλικά, σύμφωνα με τον ιστότοπο του εκδότη. Η τιμή του διαμορφώνεται στα 41,80 ευρώ εάν το παραγγείλει κανείς online. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τιμή αφορά τον ίδιο τον τόμο και δεν περιλαμβάνει τυχόν πρόσθετες χρεώσεις αποστολής που ενδέχεται να προκύψουν. Εδώ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην σελίδα του εκδότη.

"Το βιβλίο είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι που ακολουθεί τις διαδρομές των σπουδαίων οδηγών στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε μια πίστα που ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της ασφάλειας και της οδηγικής απόλαυσης", δήλωσε ο Montemaggi. "Το έργο εισάγει ένα νέο παράδειγμα στον τρόπο επικοινωνίας μιας πίστας, που υφαίνεται στο πλαίσιο του Motor Valley και της κινητήριας δύναμης που τροφοδοτεί το πάθος και τη συνολική ανάπτυξη. Σήμερα, όποιος έχει μια τόσο εξαιρετική ιστορία να πει πρέπει να ξέρει πώς να τη χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει περαιτέρω αξίες, τις κινητήριες δυνάμεις πίσω από την ανάπτυξη", κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

O Alvaro Bautista είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbikes!

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Δεν θα επαναλάβω τα ίδια λάθη του χρόνου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα