• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Προσαρμόστηκα πιο γρήγορα απ'ότι περίμενα
Το διασκέδασα, έκανα πολλούς γύρους
Νέα 11/11/2022 - 13:48


O Jack Miller ήταν ένας από τους οκτώ αναβάτες που άλλαξαν κατασκευαστή - συμπεριλαμβανομένου του rookie, Augusto Fernandez, και ο Αυστραλός τερμάτισε λίγο λιγότερο από τρία δέκατα μακριά από τον νέο του ομόσταυλο, Brad Binder.

Κάνοντας τη μετάβαση στην KTM μετά από πέντε χρόνια με τη Ducati, ο Miller ήταν γρήγορος καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, παρόλο που δεν σημείωσε χρονική επίθεση στα τελευταία στάδια.

"Πολύ διασκεδαστικό! Ο καιρός ήταν τέλειος για δοκιμές", ανέφερε ο Miller. "Ο άνεμος επιταχύνθηκε λίγο, αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε να βγούμε στην πίστα σχετικά νωρίς και να οδηγήσουμε μέχρι το τέλος της περιόδου δοκιμών.

"Έκανα πολλούς γύρους, διασκέδασα πολύ, δοκιμάζοντας τη νέα μοτοσυκλέτα, κατανοώντας τη νέα ομάδα και ήταν μια καλή μέρα"


Η μετακίνηση του Miller στην KTM τον κάνει να αφήνει τον κατασκευαστή με αναμφισβήτητα την καλύτερη μοτοσυκλέτα στη σχάρα εκκίνησης (Ducati), αλλά όπως έδειξε ο Binder στη Valencia, ο ρυθμός αγώνα της RC16 είναι εξίσου καλός με κάθε άλλη μοτοσυκλέτα σε μια καλή μέρα.

Ενώ ο Binder συχνά καταφέρνει να πάρει περισσότερα από την KTM του από άλλους, ο Miller έδειξε επίσης στην Ιαπωνία και την Ταϊλάνδη ότι μπορεί να προσφέρει παρόμοιες επιδόσεις.

Οι κατατακτήριες, οι οποίες ήταν επίσης ένα πρόβλημα για την KTM τα τελευταία χρόνια, ήταν η δύναμη του Miller κατά τη διάρκεια της θητείας του στην κορυφαία κατηγορία, οπότε θα υπέθετε κανείς ότι ο Αυστραλός έχει καλές πιθανότητες να βοηθήσει τον Αυστριακό κατασκευαστή να βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα. 

Μιλώντας για την προσαρμογή του στην RC16, ο Miller πρόσθεσε: "Για να είμαι ειλικρινής, προσαρμόσθηκα ευκολότερα από ό,τι περίμενα. Αφού ήμουν σε άλλη μοτοσυκλέτα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ένιωσα αρκετά άνετα από την αρχή και μετά έπαιζα με την μοτοσυκλέτα για την υπόλοιπη μέρα".

"Ένιωσα σχετικά άνετα μέχρι το τέλος της ημέρας και ήμουν πολύ χαρούμενος με το πώς τελειώσαμε την δοκιμή. Δυστυχώς δεν έκανα επίθεση στο χρόνο και έκανα τον καλύτερο χρόνο μου με μεσαίο πίσω ελαστικό".

"Το μαλακό στο τέλος της ημέρας - έπρεπε να βγάλουμε το μεσαίο και έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε το μαλακό βασικά για να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε μερικά διαφορετικά πράγματα. Θα μου άρεσε πολύ να κάνω μερικούς γύρους με "θυμό", αλλά παρόλα αυτά, είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα".

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Ινδονησία ΕΔ

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marc Marquez δοκίμασε τα ανανεώσιμα καύσιμα της Repsol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα