• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η πρώτη γεύση από την δοκιμή της Valencia
O Viñales ταχύτερος μέχρι το μεσημέρι
Νέα 08/11/2022 - 18:19

Ο Maverick Viñales της Aprilia Racing σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στο πρώτο μισό του Επίσημου Τεστ της Βαλένθια, καθώς πολλοί αναβάτες της κορυφαίας κατηγορίας έκαναν το ντεμπούτο τους σε ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες. Ο νέος αναβάτης της δορυφορικής Aprilia, Miguel Oliveira, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην όγδοη θέση στα φύλλα χρόνου και είναι ο ταχύτερος από τους αναβάτες που άλλαξαν εργοστάσιο.

Σε ένα θετικό ξεκίνημα για το 2023 για το εργοστάσιο Noale, ο Aleix Espargaro έκανε το Aprilia Racing 1-2, όντας 0,073 δευτερόλεπτα πίσω από τον ομόσταυλό του στη δεύτερη θέση. Ο δεύτερος από τις νέες μεταγραφές της Aprilia, ο Raul Fernandez, βρίσκεται επί του παρόντος στην 20η θέση και 1,8 δευτερόλεπτα πίσω μετά τους πρώτους του γύρους στην RS-GP του 2022.


Τρίτος στα φύλλα χρόνου είναι ο Jorge Martin της Prima Pramac Racing, μπροστά από τον νέο αναβάτης της εργοστασιακής Ducati, Enea Bastianini. O Bestia απολάμβανε την πρώτη του γεύση από την Ducati Desmosedici του 2022 πριν δοκιμάσει κάποια εξαρτήματα του 2023 στα τελευταία στάδια της πρωινής περιόδου. Σε μια πρώτη δεκάδα στην οποία κυριαρχεί η Ducati, ο Luca Marini κατέχει αυτή τη στιγμή την τελική θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα, μπροστά από τον Johann Zarco, ο οποίος εντοπίστηκε να δοκιμάζει ένα πλευρικό φέρινγκ υψηλής αρνητικής άντωσης τύπου Aprilia στην Ducati του.

Υπάρχει πολλή ίντριγκα γύρω από το γκαράζ της Repsol Honda για προφανείς λόγους, καθώς το HRC παρουσίασε ένα πρωτότυπο του 2023 και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2020, Joan Mir, έκανε το ντεμπούτο του με τα διάσημα χρώματα της Repsol Honda. Ο Marc Marquez είναι έβδομος στη μέση της δοκιμής, 0,351 δευτερόλεπτα μακριά από τον Viñales και ο Mir είναι 1,2 δευτερόλεπτα πίσω, στην 18η θέση. Ο Marquez έχει τρεις μοτοσυκλέτες στο γκαράζ του και εντοπίστηκε να δοκιμάζει έναν νέο συμπλέκτη carbon μαζί με πολλά άλλα αντικείμενα του 2023. H δεύτερη μεταγραφή της Honda από την Suzuki, ο Alex Rins, βρίσκεται στην 21η θέση και 1,4 δευτερόλεπτα πίσω.


Ο Brad Binder της Red Bull KTM Factory Racing είναι δέκατος στα φύλλα χρόνου μετά τη συνέχιση της εργασίας για το νέο πλαίσιο που τον βοήθησε να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση στο φινάλε της σεζόν το Σαββατοκύριακο. Η σέλα του 2023 και το σύστημα εξάτμισης της KTM εντοπίστηκαν, καθώς και η αυστριακή εταιρία φαίνεται να βελτιώνει το στρίψιμο της RC16 της. Ο Jack Miller έκανε επίσημα την πορτοκαλί εμφάνισή του νωρίτερα μέσα στην ημέρα και βρίσκεται 19ος στο μεσημεριανό διάλειμμα. Το νέο δίδυμο της Tech3 GASGAS Factory Racing, Pol Espargaro και ο rookie. Augusto Fernandez, δούλεψαν σκληρά, με τον Espargaro να λέει στον αρχιμηχανικό, Pol Trevathan, "Την λατρεύω", μετά τις πρώτες του εξόδους στην επιστροφή του στην KTM.

Η προσπάθεια της Yamaha να ανακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και κανείς δεν έκανε περισσότερους γύρους όλο το πρωί από τον Fabio Quartararo. Τρεις διαφορετικές μοτοσυκλέτες εντοπίστηκαν στο γκαράζ της Monster Energy Yamaha για τον Γάλλο καθώς συνέχιζε να εργάζεται για τον πολυσυζητημένο κινητήρα Yamaha M1 του 2023. Η Yamaha εθεάθη επίσης να δοκιμάζει ένα πολύ μεγαλύτερο πακέτο αεροδυναμικών μερών, παρόμοιο με αυτό που έχουμε δει από την  KTM στην RC16 αυτή τη σεζόν.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Pecco Bagnaia, είχε ένα σταθερό πρωινό, σημειώνοντας τους λιγότερους γύρους από οποιονδήποτε, και είναι 14ος μετά τις πρώτες τέσσερις ώρες δράσης στην πίστα.

Επόμενο άρθρο »

Το ημερολόγιο των Superbikes για το 2023

« Προηγούμενο άρθρο

Η πορεία του Augusto Fernandez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα