• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Moto3 ΕΔ2
O Suzuki οδηγεί το 1-2 της Leopard Honda
Νέα 04/11/2022 - 15:37

O Tatsuki Suzuki είναι ο ταχύτερος την πρώτη μέρα στην Moto3 στο Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana, με την Leopard Racing να έχει και τους δύο αναβάτες της στις 2 πρώτες θέσεις. Ο Suzuki σημείωσε 1:39.467 στα τελευταία στάδια των ΕΔ2 στο Circuit Ricardo Tormo πριν ο Dennis Foggia μπει στην δεύτερη θέση με 1:39.488 καθώς έπαιρνε την καρό σημαία. Ο «Pocket Rocket» εξακολουθεί να έχει μια καλή πιθανότητα να πάρει τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται να ξεπεράσει την διαφορά οκτώ βαθμών που έχει από τον Sergio Garcia, ο οποίος δείχνει γρήγορος αυτό το Σαββατοκύριακο δεδομένου ότι ήταν ταχύτερος για μεγάλο μέρος των ΕΔ2 μετά είναι ανάμεσα στους ταχύτερους των ΕΔ1.

Ο ομόσταυλος του Garcia, Izan Guevara, τερμάτισε τρίτος την ημέρα χάρη στο 1:39.533 που σημείωσε ακριβώς στο τέλος των ΕΔ1, ενώ ο Carlos Tatay είναι προσωρινά στις ΚΑΤ2 μετά το άλμα που έκανε από την 23η στην 4η θέση στους συνδυασμένους χρόνους με 1:39.537 στον προτελευταίο γύρο του στις ΕΔ2. Ο Diogo Moreira κατέχει την πέμπτη θέση, χάρη στο πρωινό 1:39.543 που πέτυχε και θα πρέπει να έχει καλό ρυθμό αγώνα, δεδομένης της ποινής μεγάλου γύρου που θα πρέπει να εκτίσει λόγω της πτώσης του υπό κίτρινες σημαίες στις ΕΔ1.

Ο Guevara είναι έκτος με 1:39.586 – μόλις 0,119 δευτερόλεπτα πιο αργά από το σημείο αναφοράς του Suzuki, χωρίς να καταφέρνει ούτε αυτός να βελτιώσει τον πρωινό του χρόνο – μπροστά από τον David Salvador, τον Xavier Artigas, τον Daniel Holgado και τον Ayumu Sasaki στην 10η θέση στα συνδυασμένα φύλλα χρόνου. Ο τελευταίος κατέχει αυτή τη θέση χάρη στο 1:39.715 του στις ΕΔ1, ενώ στις ΕΔ2 είχε μια πτώση στα τελευταία στάδια.

Επόμενο άρθρο »

Valencia: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Brembo - Τα φρένα στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA