• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Giacomo Agostini: Οι Ιταλοί πρέπει να είναι περήφανοι για τον Pecco
Νέα 28/10/2022 - 14:18

Την Κυριακή στο Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana, ο Francesco Bagnaia έχει την ευκαιρία να χαράξει το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας, με τον Pecco να ελπίζει να γίνει ο πρώτος Ιταλός που θα κερδίσει το Πρωτάθλημα MotoGP μετά τον Valentino Rossi το 2009. 

Επιπλέον, πρέπει να πάμε πίσω στο 1972 για να θυμηθούμε έναν Ιταλό αναβάτη που κέρδισε το Πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας με μια ιταλική μοτοσυκλέτα. Αυτός ο αναβάτης ήταν ο θρύλος του MotoGP, Giacomo Agostini, ο οποίος οδηγούσε για την MV Agusta εκείνη τη χρονιά. Μιλώντας στον ιταλικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό MotoGP, Sky Sport, ο 15 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν ενθουσιασμένος που ο Pecco θα μπορούσε ενδεχομένως να επαναλάβει την επιτυχία του με την Ducati.

"Ο Bagnaia χρειάζεται μόνο δύο βαθμούς. Ο Quartararo θα έπρεπε να κερδίσει, κάτι που δεν θα είναι εύκολο. Πιστεύω ότι ο Bagnaia θα κερδίσει τον τίτλο, κάτι που είναι τόσο σημαντικό για εμάς", είπε ο Agostini. "Θα συνέβαινε 50 χρόνια μετά τον τελευταίο μου τίτλο σε ιταλική μοτοσυκλέτα. Ελπίζω ότι ο Bagnaia θα το κερδίσει, είναι με ιταλική μοτοσυκλέτα. Σημαίνει επιβεβαίωση στην παγκόσμια σκηνή της ιταλικής τεχνολογίας, με έναν Ιταλό αναβάτη. Οι Ιταλοί πρέπει να είναι περήφανοι γι' αυτό".

Επόμενο άρθρο »

Δυο πρωταθλήματα για την Yamaha από Έλληνες αναβάτες

« Προηγούμενο άρθρο

Η επιτροπη ασφαλείας εξήγησε το περιστατικό του Navarro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα