• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gardner: Δεν είχα καθόλου πρόσφυση, δεν ξέρω γιατί
Και πλέον δεν με νοιάζει
Νέα 26/10/2022 - 14:36

Το Grand Prix της Μαλαισίας ήταν ένας ακόμα κακός αγώνας για τον Remy Gardner, ο οποίος τερμάτισε 19ος, αφού είχε και πάλι πολλά προβλήματα με το πίσω ελαστικό του.

Η έλλειψη πρόσφυσης περιόριζε τις επιδόσεις του, με το πίσω ελαστικό να γλιστρά άσχημα και να μην του επιτρέπει να είναι ανταγωνιστικός. 


"Ήταν φρικτό", ανέφερε ο Gardner. "Δεν ήταν διασκεδαστικό, δεν πήγε καλά. Θέλω να πω, οι πρώτοι γύροι δεν ήταν τόσο κακοί, ήταν διαχειρίσιμοι, ήμασταν κοντά στους άλλους. Αλλά πολύ γρήγορα, αμέσως μετά τους πρώτους γύρους, έπρεπε να αρχίσω να προσέχω τα ελαστικά μου. Έπειτα έκανα ένα λάθος στην όγδοη στροφή, βγήκα εκτός και έχασα περίπου δύο δευτερόλεπτα. Προσπάθησα πολύ να ανακάμψω, αλλά η φθορά στο πίσω ελαστικό γινόταν όλο και χειρότερη... ένιωθα σαν να οδηγούσα στον πάγο. Έδωσα ό,τι είχα, αλλά εν τέλει δεν γινόταν τίποτα και με προσπερνούσαν.

Φεύγοντας από το αστιατικό σκέλος του Πρωταθλήματος, ο Αυστραλός ήταν χαρούμενος που επιτέλους κατάφερε να είναι με τους ανθρώπους με τους οποίους θέλει να είναι και να απομακρυνθεί λίγο από τον ανταγωνισμό των MotoGP, πριν από τον τελευταίο γύρο της χρονιάς στη Valencia.


"Παραλίγο να πέσω προσπαθώντας να επιστρέψω στην πίστα (μετά το λάθος του στην 8η στροφή), αλλά δεν είχα καθόλου κράτημα. Δεν ξέρω γιατί...και για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει πια [γελώντας]. Είμαι χαρούμενος που έφτασα στο τέλος και που μπορώ να πάω σπίτι μου στην κοπελα μου και στον σκύλο μου".

Επόμενο άρθρο »

A. Espargaro και Morbidelli σχολιάζουν την ποινή του τελευταίου

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin Sepang: Nέο ρεκόρ πίστας και νέο ρεκόρ αγώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA