• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Darryn Binder στην Moto2
Με την Intact GP σε νέα συνεργασία με την Husqvarna
Νέα 19/10/2022 - 11:28

Ο Darryn Binder θα ενταχθεί στην Moto2 την επόμενη σεζόν, οδηγώντας για την ομάδα Intact GP που υποστηρίζεται από τη Liqui Moly Husqvarna.

Ο Νοτιοαφρικανός, ο οποίος "προσπέρασε" την ενδιάμεση κατηγορία μεταβαίνοντας κατευθείαν από την Moto3 στα MotoGP με την RNF Yamaha αυτή τη σεζόν και, εφόσον μια ανανέωση του συμβολαίου του φαινόταν απίθανη, έβαλε στους στόχους του την Moto2.

Ο Binder - ο οποίος έχει σημειώσει 12 βαθμούς αυτή τη σεζόν, με καλύτερή του θέση την 10η στον βρεγμένο αγώνα της Mandalika - θα οδηγήσει μαζί με τον Πρωταθλητή Ευρώπης Moto2 του 2022, Lukas Tulovic, καθώς η ομάδα του Jürgen Lingg προχωράει σε νέα συνεργασία με τη Husqvarna.

"Είμαστε πολύ ευγνώμονες στη Husqvarna Motorcycles για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν", είπε ο Linng. "Αυτή η συγχώνευση είναι ένα νέο και ένα συναρπαστικό βήμα για την ομάδα μας, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή".

"Έχουμε μια νέα εταιρία, νέους αναβάτες και μια νέα κατεύθυνση. Το 2023 οι μοτοσυκλέτες θα αλλάξουν χρώμα και είμαστε όλοι πεπεισμένοι ότι αυτή η αλλαγή θα μας πάει μπροστά".


"Επιτέλους καταφέραμε να προωθήσουμε το λευκό και το μπλε από την Moto3 στην Moto2 και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος με τους νέους συνεργάτες μας που θα μεταφέρουν τη Husqvarna Motorcycles στην επόμενη εποχή", πρόσθεσε ο Jens Hainbach, Επικεφαλής του Sports Management Road Racing της Husqvarna Motorcycles.

"Ο Jürgen γνωρίζει την Moto2 καλύτερα από τους περισσότερους και, συνολικά, πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός αναβατών μας έχει πολλές δυνατότητες και νεότητα".

Παράλληλα με την άφιξη της Husqvarna στην Moto2, η αδελφή εταιρία στον όμιλο της KTM, GASGAS, θα είναι παρούσα και στις τρεις κατηγορίες την επόμενη σεζόν μέσω της επωνυμίας της ομάδας Tech3 MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες δοκιμών για το 2023

« Προηγούμενο άρθρο

Bastianini: Σκεφτόμουν το βάθρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA