• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Αυτό το βάθρο σημαίνει πολλά για εμένα
Πάμε όλο και καλύτερα και η Honda δουλεύει σκληρά
Νέα 17/10/2022 - 17:15

Αφού πήρε ένα ρίσκο και χρησιμοποίησε το μαλακό πίσω ελαστικό, κάτι που δεν έκανε κανένας άλλος αναβάτης ή ομάδα, ο Marquez έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι πρόθυμος να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε ευκαιρία για να παλέψει μπροστά.

Παρά το γεγονός ότι η Honda αντιτέθηκε στην επιλογή του, ο Marquez έφτασε τελικά δύο δέκατα μακριά από την νίκη.

"Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό το βάθρο. Σημαίνει πολλά για μένα και σημαίνει πολλά για όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν αυτή τη σεζόν, όλους τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές που δούλεψα μαζί τους", πρόσθεσε ο Marquez.

"Πάμε όλο και καλύτερα και η Honda δουλεύει σκληρά. Αυτό το βάθρο σημαίνει πολλά για να διατηρήσουμε το κίνητρο και να τους δείξουμε ότι ο αναβάτης που κέρδισε έξι Παγκόσμια Πρωταθλήματα μαζί τους είναι ακόμα εδώ".

"Πάντα πιστεύουν πολύ σε εμένα. Η απόφαση για το μαλακό πίσω ελαστικό ήταν δική μου απόφαση. Ήταν αντίθετοι, αλλά είπα "Θα πάρω το ρίσκο και θα αναλάβω την ευθύνη [αν πάει στραβά]. Ήμουν ο μόνος που το επέλεξα, δεν έχει σημασία".

"Ήταν ο μόνος τρόπος να είμαι εκεί με αυτή την Honda. Με άλλα ελαστικά ξέρω ποιο θα ηταν το πρόβλημα".

Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρχαν πολλοί αναβάτες στη διεκδίκηση για τη νίκη και το βάθρο σε όλο το Grand Prix, ωστόσο, αυτό οφείλεται περισσότερο στον αργό ρυθμό από τον αρχικό επικεφαλής, Jorge Martin, και στη συνέχεια από τον Bagnaia, παρά από την αντίστοιχη απόδοση όλων των αναβατών.

Όταν ρωτήθηκε αν η στρατηγική του Bagnaia ήταν λάθος καθώς του επέτρεψε να μείνει κοντά, ο Marquez δήλωσε: "Στην αρχή ήταν αργός ο ρυθμός, αλλά για μένα ήταν καλοδεχούμενο. Ήταν το όνειρό μου! Φυσικά, για να διαχειριστώ το μαλακό πίσω ελαστικό ήταν κάτι καλό".

"Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα όταν ο Bezzecchi ήταν πίσω από τον Pecco γιατί μετά αρχίσαμε να παλεύουμε με τον Martin, με τον Alex [Rins] και τότε εκείνη τη στιγμή είναι αλήθεια ότι πρόθεσή μου ήταν να αυξήσω λίγο τον ρυθμό, αλλά κοιτάζοντας πώς πήγα στους τελευταίους γύρους δεν είχα κάτι περισσότερο να δώσω".

"Για μένα ήταν ένας καλός αγώνας. Θέλω να πω, θέλεις γρήγορο ρυθμό και να μην προσπερνά κανείς; Είναι καλύτερα να έχεις αργό ρυθμό και να προσπερνάς. Το απολαμβάνεις περισσότερο όχι; Εγώ το απολαμβάνω".

Επόμενο άρθρο »

Martin: Ήμουν ήρεμος όταν δεν είχα τον Marc πίσω μου

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin Philip Island: Nέο ρεκόρ πίστας όλων των εποχών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA