• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Alex Marquez: Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου πόσο αξίζω με την Ducati
Νέα 09/10/2022 - 09:50

Τα τρία χρόνια του Alex Marquez με τη Honda στα MotoGP δεν ήταν εύκολα. Δύο βάθρα του έδωσαν ελπίδα στην πρώτη σεζόν, μετά τίποτα άλλο. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που ο Ισπανός αναβάτης αποφάσισε να γυρίσει μια νέα σελίδα στην καριέρα του, αποδεχόμενος την πρόταση να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά με την Ducati της ομάδας Gresini. Θα είναι ένας τρόπος να δοκιμάσει τον εαυτό του σε μια μοτοσυκλέτα που ξέρει ότι είναι ανταγωνιστική.

"Δεν δέχομαι να αποδείξω στους άλλους πόσο αξίζω. Πρέπει να το αποδείξω στον εαυτό μου", εξήγησε σε συνέντευξή του στο DAZN Ισπανίας. "Πρέπει να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να πω «εντάξει, Alex απόδειξε στον εαυτό σου ότι είσαι ο ίδιος όπως όταν κερδίσες στην Moto2. Είναι μια μοτοσυκλέτα που κερδίζει, είναι μπροστά, προσαρμόζεται σε πολλά στυλ οδήγησης. Έχεις τα πάντα και εξαρτάται από σένα». Ασκώ πίεση στον εαυτό μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Στο τέλος της χρονιάς, θα πω ότι ή είμαι αρκετά καλός ή δεν είμαι. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς".


"Υπάρχουν στιγμές που ανεβαίνεις στη μοτοσυκλέτα και λες στον εαυτό σου: «Δεν ξέρω πώς να την οδηγήσω»", συνέχισε για την Honda. "Αλλά μετά μιλάω στον Pol, στον Τakaa, στον Marc και λένε επίσης το ίδιο πράγμα. Μπορείς να κάνεις μόνο ότι κάνει η μοτοσυκλέτα . Ψυχικά, ήταν πολύ δύσκολο".

"Αν η μοτοσυκλέτα δεν σε ακολουθεί, δεν πας πουθενά. Αν ανοίξεις το γκάζι και η μοτοσυκλέτα δεν επιταχύνει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Προσπαθήσαμε να οδηγήσουμε τη μοτοσυκλέτα με κάθε τρόπο και πάντα έχουμε τους ίδιους χρόνους".

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Portimao - Νίκη του Razgatlioglu

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Hugh Anderson ανακυρήσσεται θρύλος των MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα