• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει ο Joan Mir στο Phillip Island
Νέα 07/10/2022 - 13:34

Ο Joan Mir σχεδιάζει να επιστρέψει στη δράση στο επερχόμενο GP της Αυστραλίας μετά από μακρά ανάρρωση από τον τραυματισμό στον αστράγαλο που υπέστη τον Αύγουστο.

Ο αναβάτης από την Μαγιόρκα έχει πραγματοποιήσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αποθεραπείας, το οποίο περιλαμβάνει φυσιοθεραπεία και ξεκούραση. Προσπάθησε να κάνει μια επιστροφή στην Αραγονία τον περασμένο μήνα, αλλά οι πόνοι δεν του επέτρεψαν να οδηγήσει με ασφάλεια και αποσύρθηκε από τους τρεις επόμενους αγώνες. Την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, υποβλήθηκε σε ηλεκτρομυογραφία για να ελεγχθεί η κατάσταση των νεύρων και των μυών γύρω από τον κατεστραμμένο δεξιό του αστράγαλο. Αυτές οι τελευταίες δοκιμές έδειξαν ενθαρρυντικά σημάδια ανάκαμψης, και ως εκ τούτου θα προσπαθήσει να οδηγήσει στην Αυστραλία. Ανυπομονεί να επιστρέψει στην ομάδα και η πίστα του Phillip Island είναι μια από τις αγαπημένες του στο ημερολόγιο.

Ο Mir θα υποβληθεί σε ιατρικούς ελέγχους από τους γιατρούς της πίστας την επόμενη εβδομάδα πριν από την ελπιδοφόρα επιστροφή του στην αγωνιστική δράση την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου.

Joan Mir: "Φαίνεται ότι όλα βελτιώνονται και ήμουν πολύ χαρούμενος που άκουσα τα τελευταία νέα από τους γιατρούς μετά τις εξετάσεις μου. Ο τραυματισμός φαίνεται να επουλώνεται καλά και το έργο αποκατάστασης που έκανα έχει αποδώσει. Δεν είμαι ακόμα στο 100%, αλλά νιώθω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψω γιατί η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από ό,τι ήταν τις προηγούμενες εβδομάδες. Θέλω να περάσω αυτούς τους τελευταίους τρεις αγώνες της σεζόν με την ομάδα μου, οπότε ελπίζω να νιώσω καλά στη μοτοσυκλέτα και να μπορώ να οδηγώ καλά".

Livio Suppo: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Joan μπορεί να επιστρέψει στο Phillip Island και να επιστρέψει κοντά μας. Παρόλο που μας βοήθησαν μερικοί καλοί αναβάτες, νιώσαμε την απουσία του και θα είναι υπέροχο να τον δούμε πίσω στη μοτοσυκλέτα του! Θα κάνουμε τα πάντα για να τον βοηθήσουμε και να του επιτρέψουμε να απολαύσει μια από τις αγαπημένες του πίστες".

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Portimao ΕΔ

« Προηγούμενο άρθρο

Απεβίωσε ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Phil Read

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα