• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi: Moto3 ΕΔ2
Ταχύτερος ο Dennis Foggia στο βρεγμένο
Νέα 24/09/2022 - 05:15

Ο Diogo Moreira παραμένει ταχύτερος στους συνδυασμένους χρόνους, καθώς κανένας αναβάτης δεν κατάφερε να βελτιώσει τους χρόνους του από το πρωί της Παρασκευής στις βρεγμένες ΕΔ2 της Moto3.


 O Dennis Foggia σημείωσε τον καλύτερο γύρο στις ΕΔ2 , ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, αφού ο Ιταλός δεν θεωρείται ειδικός στις βρεγμένες καιρικές συνθήκες, αλλά κατέκτησε την πρώτη θέση με 2:09.684, αφήνοντάς κατά 0,081 δευτερόλεπτα πίσω του τον Mario Aji (που είναι δυνατός στο βρεγμένο) και για 0,220 δευτερόλεπτα τον Andrea Migno, ο οποίος πήρε την τρίτη θέση. 


Ο Foggia και ο ομόσταυλός του, Tatsuki Suzuki, ήταν και οι δύο τακτικοί παρόντες στην κορυφή ή κοντά σε αυτήν στην οθόνη του χρονισμού καθ' όλη τη διάρκεια των ΕΔ2. Ο Suzuki ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν στην πρώτη θέση για τα πρώτα 15 λεπτά περίπου, και ήταν ο πρώτος που πέρασε στο 2:09 με λιγότερο από επτά λεπτά να απομένουν. Ο Foggia σταμάτησε το χρονόμετρο στο 2:09.860 το τελευταίο λεπτό πριν την καρό σημαία, αλλά ξεπεράστηκε από το 2:09.765 του Aji πριν επιτεθεί και πάλι στον τελευταίο του γύρο. Ο Migno πήρε τελικά την τρίτη θέση με 2:09.904 και ο Suzuki ήταν τέταρτος με το 2:09.909 που αναφέρθηκε παραπάνω, με 4 Honda να βρίσκονται στις 4 πρώτες θέσεις. 


Οι υπόλοιποι αναβάτες που βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα ήταν ο John McPhee, ο Deniz Öncü, ο Ryusei Yamanaka, ο Carlos Tatay, ο Sergio Garcia , και ο Riccardo Rossi. 


Ο Jaume Masia έκανε 2:09.640, κάτι που θα ήταν ο ταχύτερος γύρος των ΕΔ2, αλλά ακυρώθηκε λόγω παραβίασης των ορίων πίστας στην 14η στροφή και κατατάχθηκε 11ος με 2:10.892.


Παρά τις δύσκολες συνθήκες, υπήρξαν σχετικά λίγα περιστατικά. Εκτός κάποιες εξόδους στις αμμοπαγίδες του Motegi, μόνο τρεις αναβάτες είχαν πτώση κατά τη διάρκεια των ΕΔ2 και αυτοί ήταν ο Taiyo Furusato στην 11η στροφή, ο Elia Bartolini στην πέμπτη στροφή και ο McPhee στην τρίτη στροφή. 

Επόμενο άρθρο »

Motegi: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Συστήματα Πέδησης Brembo στο Ιαπωνικό MOTOGP στην πίστα Motegi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα