• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκτός του υπόλοιπου Grand Prix της Αραγονίας ο Mir
Δεν θα συμμετάσχει ούτε στο Grand Prix της Ιαπωνίας
Νέα 17/09/2022 - 20:34

Ο Joan Mir έσπασε τον δεξιό του αστράγαλο σε μια πτώση στον πρώτο γύρο στο Grand Prix της Αυστρίας του Αυγούστου και έλαβε εντολή να έχει 15 ημέρες συνεχούς ανάπαυσης μετά από μια επίσκεψη στο νοσοκομείο τη Δευτέρα μετά τον αγώνα.

Αυτό τον απέκλεισε από το Grand Prix του San Marino, με τον Kazuki Watanabe να κάνει το ντεμπούτο του στα MotoGP στη θέση του Mir.

Ο Mir κηρύχθηκε ικανός να οδηγήσει στην Aragon την Πέμπτη και τερμάτισε τις δοκιμές της Παρασκευής 21ος στους συνδυασμένους χρόνους, 1,2 δευτερόλεπτα μακριά από τον χρόνο του Jorge Martin.

Ο Ισπανός παραδέχτηκε την Παρασκευή ότι η συνέχιση της συμμετοχής του ήταν αμφίβολη, αλλά συμμετείχε στις ΕΔ3 σήμερα το πρωί.

Ωστόσο, αφού τερμάτισε 18ος στο τέλος των ΕΔ, ο Mir επέλεξε να αποσυρθεί από το υπόλοιπο του GP της Αραγονίας και δεν θα είναι παρών ούτε το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Motegi για το Ιαπωνικό GP.

Μια σύντομη δήλωση από τη Suzuki έγραφε: "Ο Joan αποσύρθηκε από το GP της Αραγονίας μετά από πόνους στον τραυματισμένο δεξιό αστράγαλό του. Δεν θα συμμετάσχει επίσης στο επερχόμενο GP της Ιαπωνίας. Γνωρίζουμε ότι αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη και όλοι του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση".


Ο Mir μίλησε το Σάββατο μετά τις ΕΔ3 και εξήγησε ότι δυσκολευόταν να έχει τον έλεγχο του πίσω φρένου με τον τραυματισμένο δεξιό αστράγαλο του.

"Δεν μπορώ να οδηγήσω καλά, το πόδι μου δονείται και αυτό με κάνει να αγγίζω συνεχώς το φρένο, έτσι φαίνεται στα δεδομένα και αυτό δεν μου επιτρέπει να οδηγώ σωστά", είπε ο Mir, του οποίου η ομάδα της Suzuki προσπάθησε να προσαρμόσει το πίσω φρένο για να τον βοηθήσει σε αυτό.

"Δεν έχει να κάνει τόσο με τον πόνο όσο με το να έχουμε καλύτερο έλεγχο των φρένων, αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα, που είναι η δόνηση του ποδιού λόγω των τραυματισμένων τενόντων".

Επόμενο άρθρο »

Τρεις Ducati στην πρώτη σειρά της εκκίνησης

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Moto2 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA