• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto3 ΕΔ1
Tαχύτερος ο Dennis Foggia
Νέα 02/09/2022 - 11:21

Ο Dennis Foggia έδωσε τον ρυθμό στις ΕΔ1 της Moto3 στην ακτή της Αδριατικής, στο Gran Premio Gryfyn di San Marino e della Riviera di Rimini. Ο αναβάτης της Leopard Racing σημείωσε 1:42.442 στην προτελευταία προσπάθειά του γύρω από το Misano World Circuit Marco Simoncelli και ήταν μόλις 0,056 δευτερόλεπτα μπροστά από τον νικητή του Red Bull Ring, Ayumu Sasaki. O «Crazy Boy» σημείωσε τον ταχύτερο γύρο, 1:42.306, αλλά ο χρόνος του ακυρώθηκε για παραβίαση των ορίων της πίστας και ο αναβάτης της Sterilgarda Husqvarna Max πήρε τελικά την δεύτερη θέση με 1:42.498.


Ο Izan Guevara, ο οποίος είναι δεύτερος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με διαφορά πέντε βαθμών από τον Sergio Garcia, έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο με 1:42.665, μπροστά από τον Carlos Tatay και τον Diogo Moreira. 


Ο Ricardo Rossi έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Kaito Toba, ο οποίος ξεκίνησε δυναμικά το Σαββατοκύριακο του Misano. Την δεκάδα έκλεισαν οι Tatsuki Suzuki, Ryusei Yamanaka και Deniz Öncü. 


Ο αναβάτης που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, ωστόσο, ο Sergio Garcia, κατάφερε να πάρει μόλις την 18η θέση με 1:43.528 αφού είδε και αυτός τον καλύτερό του γύρο να ακυρώνεται λόγω παραβίασης των ορίων της πίστας. 

Ο Jaume Masia είχε ένα highside στην 15η στροφή με περίπου 15 λεπτά να απομένουν. Ο Mario Aji είχε επίσης πτώση στην 15η στροφή, στον τελευταίο του γύρο.

Επόμενο άρθρο »

Gardner: Μου είπαν ότι δεν είμαι αρκετά επαγγελματίας

« Προηγούμενο άρθρο

Τί περιμένουμε να δούμε στο Μisano;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα