• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Το τελευταίο μου Grand Prix στο Misano θα είναι μια μεγάλη γιορτή
Νέα 30/08/2022 - 17:18

Όλα κάποτε τελειώνουν και, την Κυριακή, ο Andrea Dovizioso θα τρέξεί τον τελευταίο του αγώνα MotoGP. Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο αναβάτης από το Forlì αποφάσισε να αποσυρθεί και επέλεξε το Grand Prix της πατρίδας του για να αποχαιρετήσει όλους τους θαυμαστές του.

Ο Dovi είχε μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα, με αιχμή του δόρατος την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των 125cc το 2004, αλλά και στα MotoGP ο Ιταλός τα έδωσε όλα, τερματίζοντας τρεις φορές δεύτερος, πίσω μόνο από τον Marc Marquez.

Η τελευταία του σεζόν στη Yamaha με την ομάδα WithU δεν πήγε όπως όλοι ήλπιζαν και, από την Aragon και μετά, ο Cal Crutchlow θα τον αντικαταστήσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Το San Marino θα είναι το τελευταίο μου Grand Prix και είναι κάτι πολύ ασυνήθιστο και περίεργο», δήλωσε ο Dovizioso. "Είμαι πολύ χαρούμενος που τελειώνω την καριέρα μου στo Misano, με όλους τους φίλους και τους οπαδούς μου. Ελπίζω να είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο. Θα είναι σημαντικό να είμαστε ανταγωνιστικοί, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάποιους βαθμούς και νομίζω ότι θα είναι μια μεγάλη γιορτή".

Επόμενο άρθρο »

Η Michelin στο Misano World Circuit Marco Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

Miguel Oliveira και Raul Fernandez στην RNF Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA