• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miguel Oliveira και Raul Fernandez στην RNF Aprilia
Για την σεζόν του 2023
Νέα 30/08/2022 - 16:12

Η Aprilia Racing και η RNF επιβεβαίωσαν ότι ο Miguel Oliveira και ο Raul Fernandez θα αγωνιστούν με RS-GP την επόμενη σεζόν στη νέα δορυφορική ομάδα του εργοστασίου του Noale.

Μετά την επιβεβαίωση των Aleix Espargaro και Maverick Viñales στην επίσημη ομάδα, επιβεβαιώθηκε και το ζευγάρι αναβατών για την RNF Team του Razlan Razali. Τόσο ο Oliveira όσο και ο Fernandez επέλεξαν και ήθελαν έντονα την Aprilia, παρά την πληθώρα των προσφορών, δείχνοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του νέου συνδυασμού. 

Ο Oliveira έκανε το ντεμπούτο του στα MotoGP το 2019, αφού αναδείχθηκε ως ένα από τα καλύτερα ταλέντα της γενιάς του στις μικρότερες κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία έχει τέσσερις νίκες και δύο περαιτέρω βάθρα μέχρι σήμερα.

Ο Fernandez πήρε τον πρώτο του τίτλο το 2018, κερδίζοντας το CEV Moto3. Η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία ήρθε μετά από μια εξαιρετική σεζόν rookie στην Moto2, όπου τερμάτισε δεύτερος στην βαθμολογία με μια συλλογή επτά pole position, οκτώ νικών και 12 βάθρων συνολικά.

Razlan Razali - Ιδρυτής και Διευθυντής Ομάδας WithU RNF MotoGP: "Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους Miguel Oliveira και Raúl Fernandez στην ομάδα WithU RNF MotoGP από το 2023. Δεν ήταν μια απλή διαδικασία, αλλά μαζί με την Aprilia ήμασταν πολύ ξεκάθαροι ως προς τους αναβάτες που θέλαμε. Είναι και οι δύο νέοι αναβάτες με καλό συνδυασμό εμπειρίας, όσον αφορά τον Miguel, και τον Raúl, του οποίου είμαι προσωπικά θαυμαστής από τότε που σόκαρε την κατηγορία Moto2 πέρυσι για να τερματίσει δεύτερος. Το να τον εξασφαλίσουμε τελικά, είναι φανταστικό. Τόσο η Aprilia όσο και εμείς πιστεύουμε στο ταλέντο και των δύο αναβατών, οπότε ανυπομονούμε να οδηγήσουν για εμάς την επόμενη σεζόν!".

Massimo Rivola - Διευθύνων Σύμβουλος της Aprilia Racing: "Το δορυφορικό μας έργο με την Team RNF διαμορφώνεται με τον τρόπο που το συλλάβαμε από την αρχή. Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε δύο εξαιρετικά ταλέντα, δύο αναβάτες τους οποίους σέβομαι πολύ τόσο από ανθρώπινη άποψη όσο και για τις τεχνικές τους ικανότητες. Ο Miguel έχει δείξει το ταλέντο του σε όλες τις κατηγορίες, αν και είναι ακόμα πολύ νέος, έχει ήδη συγκεντρώσει μεγάλη εμπειρία, κερδίζοντας τέσσερις αγώνες στα MotoGP. Στο πλευρό του θα είναι ο Raul, ένας αναβάτης που δεν κρύβω ότι έχω αναζητήσει αρκετές φορές. Νομίζω ότι είναι μια από τις πιο κρυστάλλινες υποσχέσεις των τελευταίων ετών, αυτό που έκανε στην Moto2 στο ντεμπούτο του λέει πολλά για την ταχύτητά του. Θα πρέπει να είμαστε καλοί στο να τους προσφέρουμε ένα τεχνικό πακέτο που θα τους επιτρέψει να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω την KTM που, επιδεικνύοντας τη μεγάλη τους ευγενή άμιλλα, επέτρεψαν στον Miguel και τον Raul να οδηγούν με τις μοτοσυκλέτες μας αμέσως μετά το τέλος του Πρωταθλήματος 2022".

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Το τελευταίο μου Grand Prix στο Misano θα είναι μια μεγάλη γιορτή

« Προηγούμενο άρθρο

Υπέγραψε με την Repsol Honda o Mir

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA