• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Δεν θα περιμένω να είμαι 100% έτοιμος για να ανέβω στην μοτοσυκλέτα
Puig: Θα είναι κομβικό να είναι ο Marc στο τεστ του Misano
Νέα 24/08/2022 - 11:20

Επιστρέφοντας στo paddock των MotoGP στην Αυστρία, για πρώτη φορά μετά την πιο πρόσφατη επέμβαση στο δεξί του χέρι, ο Marquez είπε:

"Είναι αλήθεια ότι πρόθεσή μου είναι να κάνω μερικούς αγώνες φέτος. Στον (ιατρικό έλεγχο) της επόμενης εβδομάδας θα έχω την απάντηση αν θα είναι δυνατό ή όχι".

Η δοκιμή στο Misano έχει διαφημιστεί εδώ και καιρό ως μια πιθανή επιστροφή του 8 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα MotoGP, καθώς είναι η μόνη ευκαιρία για τον Marc Marquez να δοκιμάσει μια RC213V εκτός ενός Σαββατοκύριακου αγώνα πριν από το τέλος αυτής της σεζόν.

Η δοκιμή είναι επίσης πιθανό να δει τη Honda να φέρει πρωτότυπα ανταλλακτικά για το 2023, και ίσως ακόμη και μια πλήρη μοτοσυκλέτα, για αρχική αξιολόγηση.


Ο Marquez υποβάθμισε τις πιθανότητές του να είναι έτοιμος για να μπει στην πίστα στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο τεστ που ακολουθεί το Σαββατοκύριακο του αγώνα του San Marino, λέγοντας "Δεν ξέρω. Δεν νομίζω, είναι πολύ δύσκολο", αλλά παραδέχτηκε επίσης ότι "δεν θα περιμένει να είναι στο 100%".

"Όταν νιώσω 70%-80%, όταν νιώσω ότι μπορώ να οδηγήσω μια μοτοσυκλέτα MotoGP με λίγο πολύ καλό τρόπο, θα επιστρέψω. Επειδή για το τελευταίο μέρος της αποκατάστασης, ο καλύτερος τρόπος είναι να είσαι στη μοτοσυκλέτα. Δεν μπορείς να περιμένεις να είσαι στο 100% πριν αρχίσεις να οδηγείς".

Μιλώντας στο DAZN κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Red Bull Ring, ο διευθυντής της ομάδας της Repsol Honda, Alberto Puig, κατέστησε σαφές ότι ελπίζουν να δουν τον #93 ξανά σε τροχιά, για πρώτη φορά μετά το Mugello, στη δοκιμή του Misano:

"Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Δεν νομίζω ότι θα είναι έτοιμος για το Σαββατοκύριακο του αγώνα [2-4 Σεπτεμβρίου], αλλά αν μπορούσε να είναι έτοιμος για το τεστ".


"Αν δεν είναι εκεί, θα δυσκόλευε τη δουλειά μας…".

Παρά το γεγονός ότι αποκλείστηκε επανειλημμένα από τραυματισμούς στο χέρι και στα μάτια τις τελευταίες τρεις σεζόν, ο Marquez παραμένει ο μόνος αναβάτης της Honda που έχει κερδίσει έναν αγώνα MotoGP από τις αρχές του 2018.

Παραμένει επίσης ο κορυφαίος αναβάτης της Honda στη φετινή κατάταξη, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη 15η θέση αφού έχασε 7 από τους 13 γύρους.

Επόμενο άρθρο »

Aleix Espargaro: Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα περισσότερο την Κυριακή

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός Misano ο Mir

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα