• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gardner: Είναι απίθανο να είμαι στα MotoGP του χρόνου
Η ΚΤΜ τα κατάφερε πάλι
Νέα 22/08/2022 - 18:13

Ο Remy Gardner, περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής  Moto2 και γιος του θρύλου των 500cc, Wayne Gardner, φαινόταν ότι θα κρατήσει τη θέση του δίπλα στον Pol Espargaro που επιστρέφει στην ΚΤΜ, στο νέο πρότζεκτ με την GASGAS. Αλλά μετά την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας του Espargaro και της μελλοντικής μετονομασίας της Tech3 σε GASGAS την Παρασκευή, ο διευθυντής μηχανοκίνητου αθλητισμού της KTM, Pit Beirer, αποκάλυψε: "Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον δεύτερο αναβάτη ακόμα, υπάρχει επίσης μια ευκαιρία να κρατήσουμε τον φίλο μας Miguel μέσα στην οικογένεια."

Το αν ο Miguel Oliveira μπορεί να πειστεί να μεταβεί από την εργοστασιακή ομάδα της Red Bull πίσω στην Tech3 είναι ασαφές, αλλά η συνεχιζόμενη επιδίωξη από την KTM να μείνει ο Πορτογάλος, υπογράμμισε ότι η θέση του Gardner κινδυνεύει πολύ. Και ακόμα κι αν ο Oliveira υιοθετήσει την φημολογούμενη εναλλακτική μιας συμφωνίας με την RNF Aprilia, ο διεκδικητής του τίτλου στην Moto2, Augusto Fernandez, είναι ένα άλλο όνομα που τώρα συνδέεται με τη θέση στην GASGAS.

 “Όχι, δεν είναι (καλά τα πράγματα για την επόμενη χρονιά)”, είπε ο Gardner μετά τον αγώνα της Κυριακής. “Στα MotoGP δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα… Η KTM τα κατάφερε ξανά!”.

Ένα όνομα που σίγουρα δεν θα βρίσκεται στην Tech3 του επόμενου έτους είναι ο Raul Fernandez, ο οποίος αποφάσισε ότι δεν ήθελε να παραμείνει στην KTM ήδη από τον έκτο γύρο, στη Jerez.

“Είχα μια πραγματικά ειλικρινή, ακόμη και ωραία και φιλική συζήτηση μεταξύ του Raul, εμού και του μάνατζέρ του. Αυτό ήταν στη Jerez, οπότε στη Jerez, μας ενημέρωσε ότι θα φύγει”, είπε ο Pit Beirer στον Simon Crafar της Dorna το Σάββατο στο Red Bull Ring. “Έτσι, από εκεί, απλώς βρίσκουμε έναν επίσημο τρόπο για να κλείσουμε τη συμφωνία και το πώς θα το σταματήσουμε, αλλά στην πραγματικότητα από τη Jerez, είναι ελεύθερος να μιλήσει με άλλες ομάδες”.

Όπως και ο Oliveira, έτσι και ο Fernandez συνδέεται έντονα με την RNF, η οποία θα ανταλλάξει τη Yamaha με μοτοσυκλέτες Aprilia (προδιαγραφών 2022) την επόμενη σεζόν. Εάν αποχωρήσουν και ο Fernandez και ο Gardner, αυτό θα σημαίνει ότι η Tech3 έχει μια ολοκαίνουργια σύνθεση αναβατών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Εάν ο Gardner μείνει χωρίς θέση, είναι απίθανο να είναι ο μόνος rookie που θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από τα MotoGP στο τέλος αυτής της σεζόν, με τον Darryn Binder της RNF να επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η Moto2 παραμένει ο πιο πιθανός προορισμός του.

“Αυτή τη στιγμή ελπίζω να πάω στην Moto2 γιατί φαίνεται ότι τα MotoGP δεν είναι πλέον επιλογή”, ​​είπε ο Νοτιοαφρικανός, ο οποίος παρέλειψε την ενδιάμεση κατηγορία πηδώντας κατευθείαν από την Moto3 στα MotoGP αυτή τη σεζόν. “Δεν είμαι σίγουρος ακριβώς σε ποιά ομάδα. Περιμένω να έρθει ο μάνατζέρ μου με κάποιες προσφορές για μένα και θα διαλέξω την καλύτερη! Ας δούμε τι θα γίνει."

Επόμενο άρθρο »

Martin: Προτιμούσα να πέσω

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Αγωνίστηκα σαν λιοντάρι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα