• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Ήταν από τις πιο δύσκολες νίκες της χρονιάς
Έκανα λάθος επιλογή ελαστικού
Νέα 21/08/2022 - 21:44

Ο Francesco Bagnaia οδήγησε κάθε γύρο του αγώνα στο Red Bull Ring για να πάρει την τέταρτη νίκη του στη σεζόν και την τρίτη συνεχόμενη για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του για το Πρωτάθλημα.

Ο Bagnaia, ο οποίος έστριψε πρώτος από την δεύτερη θέση στην σχάρα εκκίνησης, φορούσε το μαλακό μπροστινό ελαστικό καθώς περίμενε ότι οι ψυχρότερες συνθήκες και πιθανώς η βροχή θα επηρεάσουν το Grand Prix της Κυριακής.

Αλλά οι σταθερές συνθήκες σήμαιναν ότι δυσκολεύτηκε με το μπροστινό, αν και ήταν ακόμα σε θέση να νικήσει τον Fabio Quartararo της Yamaha για 0,492 δευτερόλεπτα στο τέλος.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για σήμερα γιατί ήταν μια από τις πιο δύσκολες νίκες της χρονιάς γιατί έκανα την "ασφαλή" επιλογή για το μαλακό μπροστινό ελαστικό", ανέφερε ο Bagnaia, τώρα 44 βαθμούς πίσω από τον Quartararo. "Αλλά υπό αυτές τις συνθήκες σήμερα, τελικά δεν ήταν η καλύτερη επιλογή. Περίμενα κάποια βροχή ή πτώση της θερμοκρασίας".

"Αλλά τελικά όλα ήταν εντάξει (από άποψη συνθηκών). Οπότε, ίσως το σκληρό να ήταν λίγο καλύτερο γιατί είχα πολλά προβλήματα με το μπροστινό. Όμως είμαι πολύ χαρούμενος, κάναμε άλλη μια καλή δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο".

"Η ομάδα έκανε απίστευτη δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο. Ήμουν έκπληκτος που ξεκίνησα έτσι γιατί δεν ήμουν ανταγωνιστικός μέχρι χθες στις ΕΔ4 δυσκολευόμουν να είμαι γρήγορος. Νομίζω ότι κάναμε τρομερή δουλειά χθες, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος".

Επόμενο άρθρο »

Κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο του Mir

« Προηγούμενο άρθρο

Ποιό ήταν το πρόβλημα του Bastianini;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα