• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΚΤΜ: Έχουμε συμφωνήσει με τον Fernandez ότι θα φύγει
Ήδη από την Jerez
Νέα 20/08/2022 - 14:49

Μιλώντας στον δημοσιογράφο του motogp.com, Simon Crafar, στο τέλος των ΕΔ3 στο CryptoDATA Motorrad Grand Prix von Österreich, ο διευθυντής μηχανοκίνητου αθλητισμού της KTM, Pit Beirer, επιβεβαίωσε ότι ο Raul Fernandez δεν αποτελεί επιλογή για την θέση της ομάδας της GASGAS το 2023.


Η GASGAS ανακοίνωσε την Παρασκευή στο Red Bull Ring ότι θα ενταχθεί στην κορυφαία κατηγορία την επόμενη σεζόν, συνεργαζόμενη με την Tech3 και φέρνοντας ως ένα από τα αστέρια τους τον πρώην αναβάτη της KTM και της Tech3, Pol Espargaro. Ο δεύτερος αναβάτης της νέας ομάδας δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά ο σίγουρα ο Fernandez δεν θα είναι ένας από αυτούς. 
 

"Εννοώ, υπάρχει μια μικρή σύγχυση εκεί έξω νομίζω στον Τύπο, και λέγονται διαφορετικά πράγματα", σχολίασε ο Beirer. "Επειδή, είχα μια πραγματικά ειλικρινή, ακόμη και ωραία και φιλική συζήτηση μεταξύ του Raul, εμένα και τον μάνατζέρ του. Αυτό ήταν στη Jerez, οπότε στη Jerez, μας ενημέρωσε ότι θα φύγει. Έτσι, από εκεί, είναι απλώς ένας επίσημος τρόπος για να βρούμε το κλείσιμο και πώς να το σταματήσουμε, αλλά στην πραγματικότητα από τη Jerez, είναι ελεύθερος να μιλήσει με άλλες ομάδες".

"Λοιπόν, δεν υπάρχει καμία ελπίδα ή κάτι τέτοιο ότι θα μείνει, αλλά το όλο θέμα έγινε λίγο επιθετικό αυτή την εβδομάδα. Αυτό δεν συμβαίνει ανάμεσα σε αυτόν, την ομάδα και εμάς. Είναι δίκαιος με την ομάδα, κάνει τη δουλειά του, θα κάνουμε τα πάντα για αυτόν μέχρι τον τελευταίο αγώνα, οπότε αυτό είναι πολύ ξεκάθαρο".

Ο Beirer ανέφερε χθες ότι παρά την αντικατάστασή του από τον Jack Miller στις τάξεις της Red Bull KTM Factory Racing την επόμενη σεζόν μαζί με τον Brad Binder, ο Miguel Oliveira θα μπορούσε να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον Pol Espargaro. Ωστόσο, δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση για το ποιος θα είναι ο  ομόσταυλος του Ισπανού στην ομάδα GASGAS MotoGP.

Όσο για τον Fernandez, το μέλλον του παραμένει στον αέρα. Ας ελπίσουμε ότι θα ξέρουμε πού θα πάει ο Ισπανός το 2023 τις επόμενες εβδομάδες, καθώς τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους.

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: Moto2 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα