• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: Moto3 KAT
Παρθενική pole position για τον Daniel Holgado!
Νέα 20/08/2022 - 15:00

O Tatsuki Suzuki κατάφερε να περάσει από τις ΚΑΤ1 στην πρώτη θέση, κάνοντας τον καλύτερο του γύρο για όλο το Σαββατοκύριακο μέχρι εκείνη την στιγμή (1:41.977). Μαζί του στις δεύτερες κατατακτήριες θα τον ακολουθούσαν οι Ryusei Yamanaka, Joel Kelso και Andrea Migno.

Ο Dennis Foggia σημείωσε τον ταχύτερο αρχικό γρήγορο γύρο στις ΚΑΤ2, με 1:41.632, αλλά ο Sasaki πέρασε αμέσως μπροστά με 1:41.244 όντας πάνω από 3 δέκατα ταχύτερος από τους υπόλοιπους. Όταν οι αναβάτες επέστρεψαν για τις δεύτερες προσπάθειές τους, ο Holgado πέρασε στη δεύτερη θέση με 1:41.410 λίγο πριν από την καρό σημαία και στη συνέχεια ο Öncü έκανε 1:41.379 στον τελευταίο του γύρο για ρίξει τον Holgado στην τρίτη θέση.


Ο Holgado, ωστόσο, κατάφερε να βρει σχεδόν άλλα δύο δέκατα του δευτερολέπτου, όχι μόνο για να επιστρέψει μπροστά από τον Öncü, αλλά και να ρίξει τον Sasaki από την pole position, κάνοντας 1:41.234 και παίρνοντας την παρθενική του pole position στην Moto3. 


Ωστόσο, ο Ιάπωνας αναβάτης πρόκειται να ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση και θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αυτόν να ξεκινήσει καλά όταν σβήσουν τα φώτα την Κυριακή το πρωί, δεδομένου ότι πρόκειται να εκτίσει διπλή ποινή μεγάλου γύρου για ανεύθυνη οδήγηση στο βρετανικό Grand Prix.

Επικεφαλής στη δεύτερη σειρά θα είναι ο Riccardo Rossi, ο οποίος σημείωσε 1:41.506 στον τελευταίο του γύρο. Ο Foggia κατέκτησε την πέμπτη θέση έχοντας κάνει 1:41.588 νωρίς στη δεύτερη προσπάθειά του και θα έχει τον Diogo Moreira πίσω του, με τον Βραζιλιάνο να κάνει 1:41.627.

Ο Tatsuki Suzuki, αφού πέρασε από τις ΚΑΤ1, κατάφερε να κάνει τον έβδομο καλύτερο χρόνο και θα ηγηθεί της τρίτης σειράς της εκκίνησης. Πίσω του θα βρεθεί ο Izan Guevara - ο οποίος είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον ομόσταυλό του, Garcia, στο Πρωτάθλημα - κάνοντας 1:41.642, ενώ την τρίτη σειρά της εκκίνησης συμπληρώνει ο Kaito Toba. 


Ο Stefano Nepa ολοκλήρωσε την πρώτη 10άδα, ενώ ο Garcia είχε φτάσει στην έκτη θέση με 1:41.772, οι τελευταίες επιθέσεις όμως των αναβατών τον έστειλαν πίσω στην 11η θέση. Ο Jaume Masia είχε μια διαρροή στην τρίτη στροφή, αλλά ανέβηκε πάλι στην μοτοσυκλέτα του και έκανε τον 12ο καλύτερο χρόνο.

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: MotoGP ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

ΚΤΜ: Έχουμε συμφωνήσει με τον Fernandez ότι θα φύγει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα