• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: Moto3 ΕΔ3
Ο Deniz Öncü περνάει στην κορυφή
Νέα 20/08/2022 - 12:59

Ο Deniz Öncü έκλεισε τη θέση του στις ΚΑΤ2 στο CryptoDATA Motorrad Grand Prix von Österreich κάνοντας τον ταχύτερο γύρο των ΕΔ3 στην Moto3. Ο Τούρκος αναβάτης σημείωσε 1:41.285 στην τελευταία φάση επίθεσης της περιόδου των δοκιμών στο Red Bull Ring - Spielberg καθώς ξεπέρασε τους Ayumu Sasaki και Izan Guevara στην πρωινή μάχη του Σαββάτου. Ο Sasaki κατάφερε να τον ξεπεράσει, μπαίνοντας στο 1:40, αλλά ο εν λόγω γύρος δεν θα μετρούσε λόγω παραβίασης των ορίων της πίστας και επίσημα έχασε την πρώτη θέση για μόλις 0,026 δευτερόλεπτα.

Με την βροχή τελικά να μην εμφανίζεται, οι αναβάτες που δεν κατάφεραν να μπουν στην πρώτη δεκατετράδα την Παρασκευή είχαν άλλη μια ευκαιρία να προσπαθήσουν να κερδίσουν την πρόκριση στις ΚΑΤ2. Ωστόσο, χρειάστηκαν περισσότερα από 10 λεπτά για να υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στις πρώτες θέσεις και όταν έγινε, ήταν ο Sasaki που έκανε άλλαξε τις θέσεις. Τελικά έκανε τον ταχύτερο γύρο του Σαββατοκύριακου σημειώνοντας 1:41.311 μόλις πέρασε το όριο της μισής ώρας, καθώς οι υπόλοιποι έβγαιναν για τις τελευταίες επιθέσεις, πριν ο Öncü πάρει την πρώτη θέση με λιγότερο από τέσσερα λεπτά να απομένουν.


Ο Sasaki έκανε ένα 1:40.965 στο τέλος αλλά ο χρόνος ακυρώθηκε και έμεινε στην δεύτερη θέση. Ο Guevara και ο Garcia, αρχικά φαινόταν ότι διέτρεχαν κάποιο κίνδυνο να χάσουν την πρόκριση, αλλά τελικά θα έκαναν αρκετά για να πάρουν την τρίτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα, με χρόνους γύρου 1:41.442 και 1:41.717. Ανάμεσά τους βρέθηκε ο Dennis Foggia, κάνοντας στο τέλος χρόνο 1:41.673.

Από την έκτη έως τη 10η βρέθηκαν οι Diogo Moreira, John McPhee, Stefano Nepa, Daniel Holgado και Kaito Toba. Ο Jaume Masia κέρδισε την 11η θέση παρά την πτώση του στην στροφή 2b του νέου σικέιν με πέντε λεπτά να απομένουν, με τους υπόλοιπους που συμπλήρωσαν τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 να είναι οι Riccardo Rossi, David Muñoz και Scott Ogden.


Ο Ryusei Yamanaka έμεινε 0,015 δευτερόλεπτα εκτός, στη 15η θέση και ο Tatsuki Suzuki ήταν άλλο ένα μεγάλο όνομα που θα πρέπει να περάσει από τις ΚΑΤ1. Ο αναβάτης της Leopard Racing απέτυχε να βελτιώσει τον χρόνο που είχε πετύχει στις ΕΔ2 μετά από μια πτώση στην τρίτη στροφή και τελικά έμεινε στην 16η θέση των συνδυασμένων χρόνων. 

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα