• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σφαγή έγινε στην Moto2
Οι 16 πρώτοι αναβάτες έπαιζαν στο ίδιο δευτερόλεπτο.
Νέα 01/05/2010 - 23:45

Αποστολή MOTOGP WORLD: Βασίλης Μωραΐτης 

 

Με 41 οδηγούν να μάχονται για τον καλύτερο χρόνο στην Moto2 νόμιζε κανείς ότι παρακολουθούσε τον αγώνα της Κυριακής κι όχι τις κατατακτήριες δοκιμές. Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να δούμε από πρώτο χέρι το διαφορετικό στυλ οδήγησης των αναβατών ανάλογα με την κατηγορία που συμμετείχαν στο παρελθόν (βλέπε West, Redding, Takahashi, κ.λ.π.). Οι 16 πρώτοι αναβάτες έπαιζαν στο ίδιο δευτερόλεπτο με τους Simon, Elias, Takahashi, Luthi, Bradl και Talmasci να κορυφώνουν την αγωνία των θεατών τα τελευταία λεπτά των κατατακτήριων δοκιμών. Σημειωτέων δε ότι ο Tomizawa κατέγραψε τον καλύτερό του χρόνο (1:44.372) λίγο πριν πέσει κι άφησε το πεδίο ανοιχτό για 20 λεπτά, ωστόσο κανείς δεν κατάφερε να σπάσει το χρόνο του. 

 

Την pole position στην κατηγορία πήρε ο εκπληκτικός Tomizawa ο νικητής του πρώτου αγώνα της κατηγορίας με διαφορά μόλις 0,002 του δευτ. από τον Simon ενώ ο δημοφιλής Elias κατάφερε να μπει στην πρώτη τριάδα. Εκπληκτική ήταν κι η εμφάνιση του Takahashi (4ος) που όπως μας διαβεβαίωσε ο manager της ομάδας του Herve Pancharal έχει βρει το “κουμπί” και τις απαιτήσεις της μοτοσυκλέτας του και συμβάλει ιδιαίτερα στην καλή ρύθμισή της. Ο Luthi κατάφερε να πλασαριστεί πέμπτος βάζοντας δεύτερη μοτοσυκλέτα της Moriwaki μέσα στην πρώτη πεντάδα.  

Simon
Simon

 

Την υψηλότερη τελική ταχύτητα κατά την διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών σημείωσε ο Iannone (249,1χλμ./ώρα) μπροστά από τον Elias (248,2χλμ./ώρα) και τον Bradl (246,7χλμ./ώρα). Όσον αφορά τους κατασκευαστές πλαισίων η πρώτη πεντάδα συμπληρώθηκε ως εξής: Suter, RSV, Moriwaki, TechIIITakahashi-Elias

Takahashi-Elias
και Moriwaki.

Επόμενο άρθρο »

Jerez live: O Lorenzo θα κερδίσει!

« Προηγούμενο άρθρο

Περισσότερο αέρα στο φιλτροκούτι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA