• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez live: O Pedrosa στην pole, αλλά...
Ο Ισπανός δεν είναι ευχαριστημένος από τη μοτοσυκλέτα του
Νέα 01/05/2010 - 16:54

 

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Μπορεί ο Dani Pedrosa να έφερε την Honda RCV212 στην pole position, όμως ο ίδιος όντας πραγματιστής και καθόλου αιθεροβάμων, δήλωσε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τις ρυθμίσεις που έχουν με τα λάστιχα του αγώνα. «Η μοτοσυκλέτα κουνιέται πολύ», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «ελπίζω οι μηχανικοί μου να βρουν κάτι σήμερα το βράδυ. Ο χρόνος των Κατατακτήριων έγινε με πίεση και δεν περίμενα να βρεθώ εδώ και αυτό δεν έχει σημασία!» Βέβαια αφού και από την 3η σειρά να ξεκινούσε θα έστριβε πρώτος, όμως ξέρει ότι το set-up του αγώνα δεν είναι ικανό να τον κρατήσει για πολύ στην κορυφή της κούρσας αύριο.

 

Αντίστοιχα ο 3ος της πρώτης σειράς εκκίνησης ο Casey Stoner έμεινε ευχαριστημένος από τη θέση, αλλά δεν του άρεσε ότι από την Παρασκευή δεν έγινα καμία πρόοδος με τη ρύθμιση της μοτοσυκλέτας. «Μείναμε στο ίδιο επίπεδο όπως ξεκινήσαμε», είπε.

Ο μόνος αισιόδοξος είναι ο Jorge Lorenzo, που δεν κατάφερε να επαναλάβει τους πρωινούς χρόνους, αλλά θεωρεί ότι έχει το ρυθμό για να κυνηγήσει τη νίκη αύριο. «Δυσκολευτήκαμε λίγο με την παραπάνω ζέστη, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο», δήλωσε.

 

Ο ομόσταυλός του Valentino Rossi, μπορεί να μην κατάφερε να μπει στην πρώτη τριάδα και έτσι να ξεκινά 4ος, αλλά με τα λάστιχα του αγώνα είχε τον καλύτερο χρόνο και τον καλύτερο ρυθμό από όλους στις Κατατακτήριες. Έτσι σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει αύριο, όσο του επιτρέψει και ο τραυματισμένος ώμος του.

Ο Nicky Hayden είναι η ευχάριστη έκπληξη για την Ducati, αφού παραλίγο να βρεθεί στην πρώτη σειρά της εκκίνησης και μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν μπροστά από τον Stoner, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα δύο χρόνια της συμμετοχής του στην Ducati. O Αμερικανός θα τα δώσει όλα αύριο για έναν καλό αγώνα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν είναι εύκολο να είσαι μέσα στους 5 πρώτους.

Στην 6η θέση ο Γάλλος Randy De Puniet έδειξε ότι φέτος θα είναι ένας πολύ δυνατός μη εργοστασιακός οδηγός, που μπορεί να βάζει τα γυαλιά στους θεωρητικά καλύτερους του. Οι δύο Τεξανοί Edwards & Spies ακολούθησαν με καλές επιδόσεις και στα λάστιχα αγώνα. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Honda των Dovizioso, Melandri, ενώ ο Capirossi έμεινε στην 11η θέση, με καλές επιδόσεις όμως με τα λάστιχα του αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Τι ετοιμάζει η Ducati για το 2012;

« Προηγούμενο άρθρο

H Moto2 πάσχει από chattering

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA